Δίνουν 20.000 δολάρια στην Amanda Knox για να πρωταγωνιστήσει σε πορνό

Δίνουν 20.000 δολάρια στην Amanda Knox για να πρωταγωνιστήσει σε πορνό

Πρόταση στην Amanda Knox, από εταιρεία παραγωγής ροζ ταινιών. Είχε κατηγορηθεί για το φόνο της Meredith Kerchner

Το ποσό των είκοσι χιλιάδων δολαρίων προσφέρει η εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό Monarchy Distribution στην Amanda Knox για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία πορνό με τίτλο "Foxy KnoXXXy".

Ο ιδρυτής της εταιρείας Michael Kulich της έστειλε ένα email  προσφέρoντάς της αυτό το πόσο ώστε να πληρώσει τα νομικά της έξοδα, αλλά και να τη βοηθήσει στις σπουδές της.

Ο Kulich επιτρέπει στην 26χρονη να επιλέξει ποιες στάσεις του σεξ θέλει να ερμηνεύσει στην ταινία και ποιο "ταλέντο" της να αναδείξει.

Την περασμένη εβδομάδα το εφετείο της Φλωρεντίας έκρινε ένοχη την νεαρή και τον Ιταλό φίλο της Raffaele Sollecito,για τη δολοφονία το 2007 της Βρετανίδας συγκατοίκου της Meredith Kercher, επικυρώνοντας την αρχική απόφαση του 2009.

Τη νύχτα της 1ης προς τη 2α Νοεμβρίου 2007, η 21χρονη Kercher βρέθηκε ημίγυμνη σε μια λίμνη αίματος στο δωμάτιο που μοιραζόταν με την Knox στην Περούτζια. Το σώμα της έφερε 47 μαχαιριές, ενώ η νεκροψία έδειξε ότι είχε βιαστεί.

Η Knox μετά την απελευθέρωσή της το 2011 επέστρεψε στη γενέτειρά της, το Seatle των ΗΠΑ, και δεν ήταν παρούσα στη νέα δίκη.

Εξάλλου η Αμερικανίδα μπορεί να ασκήσει και πάλι έφεση στο ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας. Στην περίπτωση που αυτό δεν την αθωώσει, η Ιταλία μπορεί να ζητήσει την έκδοσή της.

Πηγή: New York Daily News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμάντα Νοξ - Ραφαέλε Σολεσίτο: Ένοχοι και από το Εφετείο

Στα ράφια βιβλίο για την υπόθεση "Αμάντα Νοξ"

SHARE:

24Media Network