Επιβάτης ντύνεται με στρώματα ρούχων για να γλυτώσει εξτρά χρέωση και τα καταφέρνει

Gel Rodriguez
Gel Rodriguez FACEVOOK GEL RODRIGUEZ

Η Gel κατάφερε να γίνει viral φορώντας πολλαπλά στρώματα ρούχων και αποφεύγοντας την επιπλέον χρέωση για την υπέρβαρη αποσκευή.

Βρίσκεις την ιδανική προσφορά εισιτηρίου και είσαι έτοιμος για το low badget ταξίδι σου. Το μόνο που σε βάζει σε σκέψεις είναι να μην ξεπεράσεις το όριο των κιλών για την αποσκευή και χρεωθείς "έξτρα". Αυτή η επιβάτης από τις Φιλιππίνες έχει όμως το τέλειο σχέδιο.

Η Gel Rodriguez, έφτασε στο αεροδρόμιο με μια αποσκευή 9 κιλών - 2 κιλά παραπάνω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο. Αντί να πληρώσει την έξτρα χρέωση όπως επιβάλεται η Gel αποφάσισε να αφαιρέσει τα πιο βαριά ρούχα από τη βαλίτσα της και να τα πάρει μαζί της στο ταξίδι φορώντας τα. Η βαλίτσα της ελάφρυνε κατά 2,5 κιλά.

Gel Rodriguez
Gel Rodriguez FACEBOOK: GEL RODRIGUEZ

H Gel με την ανάρτησή της στο Facebook και το hashtag #ExcessBaggageChallengeAccepted προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με 33 χιλιάδες like και τουλάχιστον 20 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Μιλώντας στο Vice Η Gel έγραψε "Δεν ήθελα να πληρώσω την έξτρα χρέωση γιατί ήταν μόνο 2 παραπάνω κιλά. Αν ήξερα ότι θα είχα γίνει Viral θα είχα ποζάρει καλύτερα. Είχε πάρα πολλή ζέστη. Δεν συστήνω στους ανθρώπους να το δοκιμάσουν".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκπληκτος ψαράς βγάζει με την απόχη του... αγριόγατα

Αυστραλία: Μωρό γεννήθηκε σχεδόν 6 κιλά - "Μοιάζει με αθλήτρια σούμο!"

Οι πιο περίεργες κατασκευές που θα σου λύσουν τα χέρια σε καθημερινές δυσκολίες

SHARE:

24Media Network