Σάνα Μάριν: Υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών – Τι δήλωσε για τη διαρροή των βίντεο

Σάνα Μάριν: Υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών – Τι δήλωσε για τη διαρροή των βίντεο
Σάνα Μάριν AP

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης ναρκωτικών, στην οποία υποβλήθηκε η Φινλανδή πρωθυπουργός, μετά τις αντιδράσεις για τα βίντεο.

Σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών υποβλήθηκε η Σάνα Μάριν, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη διαρροή βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει σε πάρτι μέσα σε διαμέρισμα.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε όσα της προσάπτουν τόσο ο εγχώριος Τύπος, όσο και οι πολίτες.

Είχε δηλώσει “ανοιχτή” στο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κάτι που έγινε και επιβεβαιώθηκε από την ίδια, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όπως είπε, θα βγουν την επόμενη εβδομάδα.

“Δεν έκανα τίποτα παράνομο”, τόνισε για ακόμη μια φορά.

Δήλωσε στενοχωρημένη και ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τα βίντεο αυτά, που γυρίστηκαν, όπως επισήμανε, σε ιδιωτικό χώρο, έχουν διαρρεύσει στο κοινό. Ωστόσο, τόνισε ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που “κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού”.

“Γνωρίζω επίσης ότι έχω μαγνητοσκοπηθεί και σε άλλα μέρη, και ουσιαστικά, όταν βγαίνω από την πύλη της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας, γυρίζεται συνέχεια υλικό για εμένα. Αισθάνομαι άσχημα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, ακόμη και τα φυσιολογικά πράγματα μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να φαίνονται άσχημα και πρόσθεσε πως πιστεύει “ότι οι πολίτες ξέρουν να διακρίνουν μεταξύ της φροντίδας των εργασιακών καθηκόντων και του ελεύθερου χρόνου”.

Σάνα Μάριν: Αντιδράσεις για το νέο βίντεο με “στενό” χορό με τραγουδιστή

Μόλις μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου, νέο οπτικοακουστικό υλικό φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τη Φινλανδή πρωθυπουργό.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει την 36χρονη ηγέτιδα σε νυχτερινό κέντρο με τα χέρια της γύρω από έναν άνδρα που -σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης- είναι ο τραγουδιστής Olavi Uusivirta.

Στο εν λόγω απόσπασμα φαίνεται η Σάνα Μαρίν να χορεύει μαζί του, ενώ εκείνος βρίσκεται πολύ κοντά της. Επικριτές της έσπευσαν να κατακρίνουν αυτή την εικόνα, τονίζοντας ότι “είναι παντρεμένη με παιδί”, ενώ στο αρχικό βίντεο που διέρρευσε, χρησιμοποίησαν την ιδιότητα της πρωθυπουργού, ως λόγο για να μην διασκεδάσει.

Μάλιστα, σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, αρκετοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν “ανεύθυνη”, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία για την ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Όπως γράφει η βρετανική DailyMail, μιλώντας στη φινλανδική εκπομπή Seiska , μάρτυρες που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο, είπαν ότι την είδαν να χορεύει με τον ίδιο τρόπο με “πολλούς” άντρες.

Συγκεκριμένα, ένας δήλωσε τα εξής: “Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες. Κάθισε επίσης στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version