Επιστροφή στον απόλυτο seaside προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Επιστροφή στον απόλυτο seaside προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

All – day διασκέδαση στο πιο μαγευτικό σκηνικό της πόλης

Η εμβληματική Astir Beach καλωσορίζει την καλοκαιρινή σεζόν με νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, εντυπωσιακές παροχές και ξεχωριστά events, που υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία all day διασκέδασης με φόντο τα κρυστάλλινα νερά, τη χρυσή άμμο και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

nice n easy Seaside: επιστροφή για 2η σεζόν

Αγαπημένο, πολυβραβευμένο και με φανατικούς οπαδούς, το nice n easy Seaside επιστρέφει στην Astir Beach, έτοιμο να εντυπωσιάσει για ακόμα μία χρονιά τους Έλληνες και ξένους foodies. Η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα αναδεικνύεται στην καλύτερη εκδοχή της, από το εμπνευσμένο μενού του ταλαντούχου Chef Δημήτρη Φέτση και την πεντανόστιμη organic sustainable κουζίνα του.

Μεγάλη έκπληξη της φετινής πρότασης του nice n easy Seaside, είναι η συνεργασία με τον διεθνώς καταξιωμένο Pastry Chef Νικόλα Στράγγα, ο οποίος υπογράφει και “απογειώνει” γευστικά την κάρτα των γλυκών.

Για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν την ξαπλώστρα τους, θα μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις του nice n easy Seaside δίπλα στη θάλασσα, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού!

Νέο Astir Beach Bar: To highlight της all day διασκέδασης

Φέτος, η κοσμοπολιτική παραλία παρουσιάζει το Astir Beach Bar, το νέο high end all day bar, σε συνεργασία με το nice n easy Seaside, που θα δώσει στο σκηνικό έναν αέρινο τόνο πολυτέλειας.

Συνδυάζοντας αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις στο design με το Greek chic στοιχείο, το νέο Astir Beach Bar, σχεδιασμένο από την ομάδα των ΑΚ & ΑSSOCIATE ARCHITECTS, εγγυάται μία πληθωρική εμπειρία με μοναδικά μουσικά events, κλασικά και signature cocktails, απολαυστικά bites καθώς και προσωποποιημένο service στις πολυτελείς beach καμπάνες του.

Sunteria: Μουσικό tribute στον ήλιο και το νερό

Για πρώτη φορά, η Astir Beach και το νέο Astir Beach Bar παρουσιάζουν τα world music elevation sessions ‘SUNTERIA’: ένα tribute στον ήλιο και το νερό, βασισμένο στη World Electronica Music.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, διεθνώς καταξιωμένοι DJs – μουσικοί και παραγωγοί αναλαμβάνουν να μυήσουν το αθηναϊκό κοινό σε downtempo / uptempo DJ sets, live acts και performances με conceptual χαρακτήρα, σε ένα μαγευτικό σκηνικό, κάτω από το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης.

Παράλληλα, οι resident DJs που θα παίζουν καθημερινά στην Astir Beach υπόσχονται να σας «παρασύρουν» σε μια all day διασκέδαση δίπλα στο κύμα.

Shopping και ευεξία

Στην Astir Beach, η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση στην πόλη συμπληρώνεται με ατελείωτα shopping sessions σε καταστήματα με αγαπημένα ελληνικά και διεθνή fashion brands όπως Orsalia Parthenis, Vilebrequin, Salt Water, Après Ski και Mayo. Τέλος, το Holmes Place Spa με την εξειδικευμένη ομάδα του υπόσχεται αναζωογονητικές εμπειρίες ευεξίας και δραστηριότητες wellness δίπλα στη θάλασσα!

Astir Beach Clubs & Κρατήσεις

Ανακαλύψτε το membership πρόγραμμα της Astir Beach και ζήστε την απόλυτη εμπειρία στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μέσα από μια σειρά αποκλειστικών προνομίων. Η κάρτα μέλους “The Key” προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία για ένα ολόκληρο χρόνο, αποκλειστική χρήση και των concierge υπηρεσιών και του members lounge, δωρεάν parking και ιδιωτικό χώρο στην παραλία με ξαπλώστρες και πετσέτες.

Επιπλέον, για τους λάτρεις της εμβληματικής παραλίας, οι κάρτες Astir Beach Gold Card και Black Card εξασφαλίζουν απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία για ένα χρόνο ή για είκοσι επισκέψεις, αντίστοιχα.

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές σας προσδοκίες, η κοσμοπολίτικη Astir Beach σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε!

Coming soon @ Astir Beach

SUNTERIA CALENDAR

Sunteria Thursdays

Πέμπτη 23 Μαΐου: Η Astir Beach υποδέχεται τον Dj / μουσικό παραγωγό Zuma Dionys.

Πέμπτη 30 Μαΐου: Ο Dandara μας προσκαλεί σε ένα δυναμικό dj set με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Sunteria Saturdays

Σάββατο 25 Μαΐου: SUNTERIA Opening Ceremony. To διεθνούς φήμης μουσικό δίδυμο ALUNA, που αποτελείται από τον DJ-παραγωγό Steffen Kirchhoff και τη συνεργάτη του Maywa, έρχεται στην Astir Beach για μια διαφορετική performance, που σηματοδοτεί την έναρξη των SUNTERIA events.

*Stay tuned στο site της Astir https://www.astir.gr/events και μάθετε πρώτοι τα επόμενα Sunteria events για Ιούνιο & Ιούλιο.

Ακολουθήστε την Astir Beach στo site & social media και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

Facebook: Astir Beach

Instagram: astirbeachgr

www.astir.gr


Πληροφορίες:

Η Astir Beach λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8901619. Το nice n easy Seaside και το Astir Beach Bar θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901625

«Συνταξιδιώτες» στο φετινό ταξίδι της Astir Beach είναι η Cosmote και η Spanos S.A!

#AstirBeach #Astir #AthensRiviera #AstirAthensByTheSea

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα