Άγριες Μέλισσες: Στα ύψη η τηλεθέαση του μεγάλου φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Στα ύψη η τηλεθέαση του μεγάλου φινάλε
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου άγγιξε το 43,5%. Αναλυτικά οι μετρήσεις της Nielsen.

Άκρως συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (03/06) στον ΑΝΤ1.

Μετά από έναν ανατρεπτικό κύκλο, με νέα πρόσωπα, καινούργιες σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, χαρές και λύπες, τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν ο κατάλληλος τρόπος για να ολοκληρωθεί.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν σαν ταινίες, καθώς γυρίστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιελάμβανε πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στις “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου έφτασε στο 38,5% στο σύνολο και στο 37,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ λίγο πριν το τέλος άγγιξε το 43,5%.

Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς

Στην τρίτη σεζόν θα δούμε την επταετία της Δικτατορίας. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη Χούντα. Την ίδια ώρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς θα αντιδράσει στο καθεστώς και λόγω αριστερών φρονημάτων θα πάρει το δρόμο της εξορίας.

Όσο για τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος τον περιέγραψε ως εξής: “Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά Κυπραίο και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Οι άλλοι δύο είχαν κάτι ήδη από την εμφάνισή τους. Ο ρόλος του Χειλάκη έχει μια ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά”.

“Όλες οι ιστορίες της δεύτερης σεζόν τελειώνουν εκεί. Κουβαλούν τα τραύματά τους οι ήρωες, βέβαια, αλλά είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή τη σειρά στην τρίτη σεζόν”, συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα