ΚΚΕ για σχόλιο πρωθυπουργού: "Κίνηση για να κρύψει την επίθεση που σχεδιάζει με το νέο πολυνομοσχέδιο"

ΚΚΕ για σχόλιο πρωθυπουργού: "Κίνηση για να κρύψει την επίθεση που σχεδιάζει με το νέο πολυνομοσχέδιο"
EUROKINISSI

Απάντηση στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την 24ωρη απεργία της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος.

Μετά από το Κίνημα Αλλαγής, έρχεται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος να δώσει απάντηση στο σχόλιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την σημερινή 24ωρη απεργία.

Ο Κ. Μητσοτάκης μέσω των social media προηγουμένως είχε σημειώσει ότι οι Έλληνες κουράστηκαν και πως πρόκειται για πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Παράλληλα ο ανέφερε ότι "για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί", ενώ δεν παραλείπει να σταθεί στο πλευρό "των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μία μειοψηφία".

Το σχόλιο του ΚΚΕ για την ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη

"Πάει πολύ ο πρωθυπουργός, που εκλέγεται με λιγότερο από το 30% των εχόντων δικαίωμα ψήφου Ελλήνων πολιτών, να μιλάει για μειοψηφίες απεργών, μόνο και μόνο για να κρύψει την επίθεση που σχεδιάζει με το κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο στους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα.

Όσο για τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού, ας τους αναζητήσει στο κόμμα του, στους νόθους και τους ανθρώπους των επιχειρήσεων μέσα στα συνδικάτα, με τους οποίους συναντιέται ο κ. Μητσοτάκης.

Ναι, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο της εργασίας, ο οποίος, σε πείσμα του κ. Μητσοτάκη, θα υπερασπιστεί μαζί με τα ταξικά συνδικάτα τα δικαιώματά του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργία, K.K.E, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Μητσοτάκη: "Με την πολιτική που προωθείτε στα εργασιακά, την πληρώνουν οι πολλοί"

Μητσοτάκης: Απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί

Κουτσούμπας: Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αποσύρει το κατάπτυστο νομοσχέδιο

Με ελάχιστη συμμετοχή οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Έσωσε τα προσχήματα το ΠΑΜΕ

SHARE: