Δένδιας: Θα πρέπει να ξανακοιτάξουμε τον ποινικό κώδικα

Δένδιας: Θα πρέπει να ξανακοιτάξουμε τον ποινικό κώδικα
Ο Νίκος Δένδιας Eurokinissi

Ο κ.Δένδιας τόνισε πως ο νέος κώδικας ήρθε σε μια περίοδο που δεν έπρεπε να έρθει λόγω της προεκλογικής εκστρατείας - Τι είπε για τις εκλογές και την υπόθεση Novartis.

“Θα πρέπει να ξανακοιτάξουμε τον ποινικό κώδικα” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος συνέδεσε την ελάφρυνση ορισμένων ποινών με τις ευθύνες στην υπόθεση των νεκρών στο Μάτι ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κλείνει το μάτι και στη Χρυσή Αυγή.

“Ο νέος κώδικας ήρθε σε μια περίοδο που δεν έπρεπε να έρθει. Η χώρα είναι σε προεκλογική εκστρατεία” είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η ΧΑ ως κόμμα εάν αποδειχτεί ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση τη ΝΔ, ωστόσο τάχθηκε υπέρ των ευρύτερων συνεργασιών. “Μόνο από τον εαυτό της κινδυνεύει η ΝΔ και όχι από τα δεξιά της” συνέχισε και ζήτησε να ενισχυθεί ο κύριος κορμός του κόμματος.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis και την καταγγελία Αγγελή, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης. Καταλόγισε επίσης στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης την προσπάθεια να εκλέξει τους ανθρώπους που θα ήθελε στο τιμόνι του Αρείου Πάγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα