Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με καλή ροή η προσέλευση στις Π.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με καλή ροή η προσέλευση στις Π.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας
Εκλογές ΚΙΝΑΛ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ομαλά εξελίσσεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ στις Π.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας. Στις κάλπες μπορούν να προσέλθουν όσοι μετείχαν και στον α' γύρο των εκλογών.

Άνοιξαν οι κάλπες στις 7:00 το πρωί της Κυριακής (12/12) για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη προέδρου, στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η ψηφοφορία και στις δύο περιοχές ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά, με καλή ροή προσέλευσης, αν και πρωί, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Γανιάς και Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου.

Στους 200.000 αναμένεται να ανέλθουν οι πολίτες που θα μετάσχουν στον β’ γύρο των εκλογών ψηφίζοντας είτε τον Νίκο Ανδρουλάκη, είτε τον Γιώργο Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται πως στον σημερινό β’ γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μπορούν να προσέλθουν για να ψηφίσουν «μόνο όσοι ψήφισαν στην Εκλογική Διαδικασία της 5/12/21». Ο ψηφοφόρος «καταθέτει υποχρεωτικά το ατομικό του στοιχείο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης), αναζητείται από τον χειριστή tablet στον εκλογικό κατάλογο που διαμορφώθηκε από τους ψηφίσαντες της 5/12/21 και όταν εντοπίζεται, διαπιστεύεται για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα». Επίσης διευρκινίζεται ότι «οι ψηφοφόροι κατά την εκλογική διαδικασία της 12ης Δεκεμβρίου δεν πληρώνουν κανένα ποσό» σε αντίθεση με τον α’ γύρο που καταβάλλονταν το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα