Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση και λάθη και στη Δυτ. Αττική μετά τη Βόρεια Ελλάδα

Γεννηματά: Ασυγχώρητη καθυστέρηση και λάθη και στη Δυτ. Αττική μετά τη Βόρεια Ελλάδα
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχουν προκύψει από την υγειονομική κρίση "με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα".

Η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε “ασυγχώρητη καθυστέρηση», όπως ανέφερε σε δήλωσή της, στη Δυτική Αττική μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, που έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο σκληρό lockdown στην περιοχή.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε πως πρόκειται για «μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση με την υγειονομική κρίση. Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας. Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους».

Επιπλέον επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας πως «αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ, αξιοπιστία, ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών. Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων», κατέληξε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα