Γεννηματά: "Χαμένη η Ελλάδα από τις αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής"

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά EUROKINISSI

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παρατήρησε πως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής για την Τουρκία, η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε βήματα πίσω στην υπέράσπιση του Διεθνούς Δικαίου.

«Δυστυχώς η Ελλάδα βγήκε χαμένη από τη Σύνοδο Κορυφής. Όλα τ' άλλα είναι ωραιοποιήσεις. Δεν είναι αυτά που περίμενε ο ελληνικός λαός. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε πολλά και πήρε υποσχέσεις», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου πριν λίγο στη Βουλή.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής για το επιτελικό κράτος, η κ. Γενημματά παρατήρησε πως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής για την Τουρκία, η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε βήματα πίσω στην υπέράσπιση του Διεθνούς Δικαίου. «Ανέχθηκαν την Τουρκία και δεν τόλμησαν να μιλήσουν ούτε για κυρώσεις», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Καταλόγισε πλήρη ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας ότι ασκεί διπρόσωπη πολιτική. «Χθες μάθαμε και πάλι για μια νέα συμφωνία μέσω του ΝΑΤΟ. Που το πάει ο κ. Μηστοτάκης;», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής, Τουρκία, Σύνοδος Κορυφής, Ευρωπαϊκή Ένωση
SHARE:

24Media Network