Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει επί της αρχής το Πολυνομοσχέδιο

Συνέντευξη τύπου του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς  Φώτη Κουβέλη την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στα πλαίσια της επίσκψης στην Λάρισα, προκειμένου να παραστεί σε πανθεσσαλική συνέλευση των μελών και φίλων του κόμματος.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Συνέντευξη τύπου του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στα πλαίσια της επίσκψης στην Λάρισα, προκειμένου να παραστεί σε πανθεσσαλική συνέλευση των μελών και φίλων του κόμματος. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Μόνο διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου, θα υπερψηφίσει η ΔΗΜΑΡ. Διαβάστε τι ανακοίνωσε μετά από κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, η κυβέρνηση αδυνατεί να διαπραγματευτεί με επιτυχία με την τρόικα, ώστε να αποφύγει μέτρα που δεν έχουν άμεση σχέση με τις δημοσιονομικές υποχρεώσεις:

"Οι οριζόντιες απολύσεις, η υπέρβαση της κινητικότητας, η απουσία αξιολόγησης στο δημόσιο δεν συνιστούν μεταρρυθμιστικές πράξεις" προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επιφυλάσσεται ωστόσο "στη συζήτηση κατ’ άρθρον να ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που είναι σε θετική κατεύθυνση".

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα ΝΔ. "Όχι" στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας

SHARE:

24Media Network