Ηλιόπουλος για βίντεο γονιμότητας: Η Κεραμέως μας υπενθυμίζει ότι ακροδεξιά σημαίνει μίσος

Ηλιόπουλος για βίντεο γονιμότητας: Η Κεραμέως μας υπενθυμίζει ότι ακροδεξιά σημαίνει μίσος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος intime

Σκληρή κριτική στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και στην κυβέρνηση με αφορμή το βίντεο γονιμότητας άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. "Πρέπει να φύγουν", αναφέρει.

Θέση για το βίντεο με θέμα την “προγεννητική αγωγή” στα σχολεία, που τελικά αποσύρθηκε μετά τον σάλο και τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος και αναφερόμενος στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως “πρέπει να φύγουν”.

Στην ανάρτηση που πραγματοποίησε μέσω του Twitter, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: “Η Κεραμέως μας υπενθυμίζει ότι ακροδεξιά σημαίνει: μίσος για το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματος, μίσος για την ελευθερία στον σεξουαλικό προσανατολισμό και απέχθεια για την επιστήμη. Πρέπει να φύγουν! #video_γονιμοτητας”.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής” που εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας και προοριζόταν για τα γυμνάσια, περιλαμβάνονταν βίντεο με απόψεις όπως οτι “τα πάντα ξεκινάνε πριν από τη γέννηση του παιδιού και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή της σύλληψής του” και οτι “στην Ανατολική Αφρική μαθαίνουμε ότι ως ημερομηνία γεννήσεως θεωρείται η στιγμή που η μητέρα συλλαμβάνει ως ιδέα να γεννήσει ένα παιδί. Δηλαδή μιλάμε για τη στιγμή που ανθίζει στο νου της αυτή η ιδέα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα