Μητσοτάκης: "H Καλυψώ έχει κλέψει την καρδιά όλων"

Μητσοτάκης: "H Καλυψώ έχει κλέψει την καρδιά όλων"
EUROKINISSI

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη γνωριμία του με τη νέα μασκότ του Προεδρικού Μεγάρου.

Τη γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου «γνώρισε» το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, μια απρόσμενη... εισβολή διέκοψε τη συζήτησή τους.

Στον χώρο μπήκε η Καλυψώ, η γάτα της προέδρου της Δημοκρατίας, και κατάφερε να κλέψει την παράσταση και την προσοχή του πρωθυπουργού. «Τι είναι αυτό;» απόρησε ο πρωθυπουργός με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να του απαντά: «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;».

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020. 
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Η κα. Σακελλαροπούλου εξήγησε στον πρωθυπουργό ότι πρόκειται για τη γάτα που υιοθέτησε κατά την επίσκεψή της στην Κάρπαθο. Μετά από λίγο η Καλυψώ βρέθηκε στην αγκαλιά του πρωθυπουργού αλλά και στον τοίχο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή είναι η Καλυψώ. Την υιοθέτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έχει κλέψει την καρδιά όλων στο Προεδρικό Μέγαρο.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος Δημοκρατίας
SHARE:

24Media Network