Μητσοτάκης: “H Καλυψώ έχει κλέψει την καρδιά όλων”

Μητσοτάκης: “H Καλυψώ έχει κλέψει την καρδιά όλων”
Eurokinissi

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη γνωριμία του με τη νέα μασκότ του Προεδρικού Μεγάρου.

Τη γάτα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου «γνώρισε» το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, μια απρόσμενη… εισβολή διέκοψε τη συζήτησή τους.

Στον χώρο μπήκε η Καλυψώ, η γάτα της προέδρου της Δημοκρατίας, και κατάφερε να κλέψει την παράσταση και την προσοχή του πρωθυπουργού. «Τι είναι αυτό;» απόρησε ο πρωθυπουργός με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να του απαντά: «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;».

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) Eurokinissi

 

Η κα. Σακελλαροπούλου εξήγησε στον πρωθυπουργό ότι πρόκειται για τη γάτα που υιοθέτησε κατά την επίσκεψή της στην Κάρπαθο. Μετά από λίγο η Καλυψώ βρέθηκε στην αγκαλιά του πρωθυπουργού αλλά και στον τοίχο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή είναι η Καλυψώ. Την υιοθέτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έχει κλέψει την καρδιά όλων στο Προεδρικό Μέγαρο.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα