Κώστας Καραμανλής: Η παρέμβαση για ελληνοτουρκικά και Ουκρανία – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Κώστας Καραμανλής: Η παρέμβαση για ελληνοτουρκικά και Ουκρανία – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Κώστας Καραμανλής Menelaos Myrillas / SOOC

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού με θέμα “Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών” με φόντο τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί μία από τις σπάνιες πλέον δημόσιες τοποθετήσεις του και το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στα εθνικά θέματα, με φόντο τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας.

Ειδικότερα ο κ. Καραμανλής μιλά σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, “Παναθηναϊκή” για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της.

Θέμα της ομιλίας είναι “Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών”, με τον πρώην πρωθυπουργό να εστιάζει σε όλες τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση.

Δείτε live την εκδήλωση:

Στην ομιλία Καραμανλή δίνουν το “παρών” περίπου 70 βουλευτές και αρκετοί υπουργοί. Μεταξύ αυτών που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθούν είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα