Πέτσας για Τσίπρα: Πλειοδοσία για όλα η αντιπολιτευτική του συνταγή

Πέτσας για Τσίπρα: Πλειοδοσία για όλα η αντιπολιτευτική του συνταγή
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας Eurokinissi

"Στις κρίσιμες ώρες που περνάει η χώρα μας και ο υπόλοιπος κόσμος, οι πολίτες ζητούν λιγότερο λαϊκισμό και περισσότερη σοβαρότητα", ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον Αλέξη Τσίπρα.

“Ο κ. Τσίπρας για όλα έχει την ίδια αντιπολιτευτική συνταγή: πλειοδοσία”, επισημαίνει σε δήλωσή του ως απάντηση στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας, ο κ. Τσίπρας “ζητάει τα διπλά από αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Στην αρχή της πανδημίας, ζητούσε 4.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ. Η κυβέρνηση έκανε 7.000 προσλήψεις, αλλά ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα 15.000! Επί ΣΥΡΙΖΑ, το 2018 οι δαπάνες για την Υγεία ήταν 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ (περίπου το 2% του ΑΕΠ). Το 2020 έχουν ανέλθει σε 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά ο κ. Τσίπρας ζητάει 7% του ΑΕΠ, περίπου δηλαδή, 12 δισεκατομμύρια ευρώ!”.

Και καταλήγει: “Στις κρίσιμες ώρες που περνάει η χώρα μας και ο υπόλοιπος κόσμος, οι πολίτες ζητούν λιγότερο λαϊκισμό και περισσότερη σοβαρότητα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα