Τι απαντά το Μαξίμου στο ΣΥΡΙΖΑ για Μενδώνη και ΕΡΤ

Τι απαντά το Μαξίμου στο ΣΥΡΙΖΑ για Μενδώνη και ΕΡΤ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη Eurokinissi

Η κυβέρνηση αποδέχθηκε την παραίτηση Λιγνάδη και στέκεται δίπλα στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, επισήμανε ο Χρ. Ταραντίλης. Απόλυτη στήριξη σε Ζούλα για ΕΡΤ.

Το Μαξίμου δεν αδειάζει μεν την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την παραίτηση της οποίας επιμένει να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η κάλυψη που της παρέχει δεν είναι και η πλέον… ενθουσιώδης.

Είναι ενδεικτικό ότι ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, καταρχάς υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στάθηκαν δημοσίως δίπλα σε όλα τα πρόσωπα που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα περιβάλλον, ώστε όποιος ή οποία θα ήθελε να καταγγείλει βιασμό ή παρενόχληση, να σπάσει τη σιωπή να προχωρήσει μπροστά και να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.

“Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η κυβέρνηση αποδέχθηκε την παραίτηση του” πρόσθεσε ο κ. Ταραντίλης, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα τόσο της κ. Μενδώνη όσο και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Απόλυτα κάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, κληθείς να σχολιάσει το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για διακομματική διοίκηση στη δημοσια τηλεόραση.

“Η ΕΡΤ έχει διασφαλίσει την πολυφωνία και την ενημέρωση όλων των πολιτών. Αυτό φαίνεται και από τους δείκτες τηλεθέασης καθώς και την αποδοχή που έχει υπό τη νέα διοίκηση”, είπε ο κ. Ταραντίλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα