Τσίπρας για ΝΔ: “Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, σήμερα εμφανίζονται ως αντιφασίστες”

Τσίπρας για ΝΔ: “Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, σήμερα εμφανίζονται ως αντιφασίστες”
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Εφετείο eurokinissi

"Οι Νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν και κάνουν σήμερα τους τιμητές". Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγιναν τις τελευταίες ημέρες αντιφασίστες”, είναι η πρώτη φράση που ακούγεται στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο “Τόσα χρόνια τους ξέπλεναν, αλλά σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές”, με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

“Και άρχισαν να επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή με τη Χρυσή Αυγή. Ευτυχώς η μνήμη μας δεν είναι χρυσόψαρο”, ακούγεται στη συνέχεια του σποτ. Ακολουθούν αποσπάσματα από δημόσιες ομιλίες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατά τα οποία φαίνονται δείχνουν φανερά τη συμπάθειά τους προς το νεοναζιστικό κόμμα.

“Καποιοι έκαναν τη Χρυσή Αυγή mainstream, την έβαλαν στα σαλόνια μας, τη νομιμοποίησαν. Οι Νεοναζί είναι και επίσημα ένοχοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι τους ξέπλεναν και κάνουν σήμερα τους τιμητές”, καταλήγει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Πανικόβλητοι συκοφάντες

“Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας νομίζουν ότι επιτιθέμενοι στη ΝΔ θα αποφύγουν τη  συζήτηση για τα σκοτεινά παιχνίδια που κατήγγειλε ο πρώην υπουργός τους Στ. Κοντονής προκειμένου να «πέσει στα μαλακά» η Χρυσή Αυγή και για τη σύμπλευση μαζί της σε κρίσιμα θέματα. Οι Ελληνες θυμούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους χρυσαυγίτες στις πλατείες των αγανακτισμένων, τους θυμούνται να ψηφίζουν μαζί στη Βουλή. Θυμούνται τον  Ν.Βούτση να λέει ότι «δεν υπάρχουν μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» και να καταγγγέλει «μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή» με τον τότε βουλευτή  της ΧΑ να συμφωνεί” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το ποστ του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

“Θυμούνται τον Γ.Κατρούγκαλο να λέει ότι «η διαφαινόμενη μεθόδευση εκ μέρους κυβερνητικών κύκλων να τεθεί εκτός νόμου το νεοφασιστικό κόμμα, δεν βλάπτει το ίδιο άλλα τη δημοκρατία». Τους θυμούνται να συμπλέουν στο αλήστου μνήμης δημοψήφισμα και στην πρόωρη διάλυση της Βουλής το 2015 και να εκδράμουν μαζί σε ακριτικά νησιά.

Δεν ξεχνούν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά έκανε όλες τις ενέργειες ώστε να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Κι επι κυβέρνησης ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταδικάστηκαν από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ύστερα από τεσσεράμιση χρόνια κωλυσσιέργειας.

Σταλινικούς συκοφάντες, τους αποκάλεσε ο μέχρι χθες σύντροφός τους Στ. Κοντονής. Κάτι παραπάνω ξέρει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version