Γερμανία: Πάρτι για το Matrix με το πρόσχημα γυρίσματος – Παρών και ο Keanu Reeves

Γερμανία: Πάρτι για το Matrix με το πρόσχημα γυρίσματος – Παρών και ο Keanu Reeves
Ο ηθοποιός Keanu Reeves AP

Ο Keanu Reeves μεταξύ 200 ατόμων στο πάρτι -"μεταμφιεσμένο" ως γυρίσματα ταινιών προκειμένου να παρακάμψει τους γερμανικούς κανόνες κατά της εξάπλωσης της Covid-19.

Πάρτι, παρά τους περιορισμούς του κορονοϊού, προκειμένου να σηματοδοτηθεί το τέλος των γυρισμάτων και, στο οποίο φέρεται να παρευρέθηκε και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Keanu Reeves, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Βρανδεμβούργο.

Περίπου 200 άτομα συμμετείχαν σε πάρτι “μεταμφιεσμένο” σε γυρίσματα ταινίας, με τους καλεσμένους σε μια προφανή προσπάθεια να παρακάμψουν τους κανονισμούς, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Στο Βερολίνο επιτρέπονται πάρτι έως 50 ατόμων όπως και στη γειτονική πολιτεία του Βρανδεμβούργου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το πάρτι στα κινηματογραφικά στούντιο Babelsberg, δυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, κάθε πάρτι πρέπει να εγκριθεί από τις αρχές και οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν τους κανόνες απόστασης και να φορούν μάσκα όταν δεν τρώνε ή πίνουν, σύμφωνα με τον Guardian.

Μια 39χρονη γυναίκα που παρεβρέθηκε στο πάρτι είπε στη Bild: “Σε όλους έγινε τεστ PCR για τον κορονοϊό εκ των προτέρων. Όλοι έπρεπε να έρθουν φορώντας μάσκα, αλλά πολλοί δεν φορούσαν”.

Προσέθεσε: “Δεν δόθηκαν σκηνοθετικές οδηγίες, δεν υπήρχε clapperboard και κανείς δεν έκανε όντως γυρίσματα”.

Το πάρτι που διοργανώθηκε από τους παραγωγούς Lana και Lilly Wachowski, είχε το κωδικό όνομα “Icecream Teamevent” σύμφωνα με το άρθρο, ενώ ξεκίνησε στις 6 μ.μ. την Τετάρτη και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο Keanu Reeves και η συνεργάτιδά του, η καλλιτέχνις Αλεξάνδρα Γκραντ, κάθονταν σε ένα τραπέζι πίνοντας κρασί ενώ έφυγαν νωρίς το βράδυ, ανέφερε η γερμανική εφημερίδα.

Η Bianca Markarewicz, εκπρόσωπος του Studio Babelsberg, δήλωσε ότι σύμφωνα με τους παραγωγούς του franchise Matrix, η κινηματογραφική ομάδα γυρίζει μια “σκηνή εορτασμού. Τηρήθηκαν οι κανονισμοί υγιεινής”.

Πρόσθεσε: “Η ομάδα παραγωγής συνειδητά έβαλε αυτό το πλάνο με τους πολλούς συμμετέχοντες, ακριβώς στο τέλος της μαγνητοσκόπησης”.

Η μαγνητοσκόπηση στο Matrix 4 διακόπηκε τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά συνεχίστηκε ξανά στο Βερολίνο από τον Αύγουστο. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα