Big Brother – Θέμης σε Σοφία: “Μην ξαναπείς ότι θα ξοδέψω το έπαθλο σε λακ”

Big Brother – Θέμης σε Σοφία: “Μην ξαναπείς ότι θα ξοδέψω το έπαθλο σε λακ”
glomex

Οι κόντρες είναι ασταμάτητες στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού". Άγρια κόντρα των δύο παικτών σχετικά με το ποιος είναι πιο διπρόσωπος.

Καθώς οι παίκτες του Big Brother φτάνουν κοντά στον τελικό, η πίεση μεγαλώνει και οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι εντάσεις στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ είναι καθημερινές πλέον, ενώ ένα νέο μέτωπο έχει δημιουργηθεί στο σπίτι. Αυτό μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και του Θέμη Κανέλλου. Οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν πάρα πολύ καλές όταν μπήκαν στο παιχνίδι, όμως σήμερα βρίσκονται στα “μαχαίρια”.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι δύο παίκτες είχαν μια κόντρα, με αφορμή ένα ψέμα που είχε πει παλιά ο Θέμης για να καλύψει την Σοφία και τα αίματα “άναψαν”. Η Σοφία μάλιστα του είπε πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει και έχει αλλάξει ακόμα και η φωνή του.

“Δύο μήνες βρίζεις άτομα και μετά τους κάνεις παρέα. Πρώτα τους προσβάλλεις, αναφέρεσαι για αυτούς υποτιμητικά και μετά πας και τους μιλάς”, είπε μεταξύ η Σοφία στο Θέμη.

Με τον ίδιο να απαντά: “Δεν μπορείς να μου λες ότι θα ξοδέψω 70k σε λακ, αυτό είναι ένα inside joke δικό μου με τη Ραϊσα”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα