Χριστίνα Τσάφου: “Ο παππούς μου ήταν φασίστας, ο μπαμπάς μου δεν μου είπε ποτέ σ’ αγαπώ”

Χριστίνα Τσάφου: “Ο παππούς μου ήταν φασίστας, ο μπαμπάς μου δεν μου είπε ποτέ σ’ αγαπώ”
Χριστίνα Τσάφου Glomex

Η διάσημη ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της, προχωρώντας σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της.

Η ίδια ανέφερε πως ο πατέρας της ήταν ένας σκληρός άντρας, από τον οποίον δεν άκουσε ποτέ “σ’ αγαπώ”.

Ήταν σκληρός πατέρας. Το “σ’ αγαπώ” δεν το έλεγε, δεν το άκουσα ποτέ. Ούτε το όνομά μου δεν έλεγε εύκολα. Δεν με αποκαλούσε κάπως, απέφευγε. Ούτε την μητέρα του την έλεγε “μητέρα”, την έλεγε “καλέ”. Ήταν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε δύσκολα, που έχασε το πόδι του από σφαίρα σε ηλικία 19 ετών, είχε σκληρή ζωή. Ενώ ήταν “παλίκαρος”, με τα ωδεία του και με τις ξένες γλώσσες του. Εγώ του είπα “σ’ αγαπώ” στα τελευταία χρόνια του”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια δήλωσε πως η μαμά της, της έλεγε συνέχεια “σ’ αγαπώ”, ενώ συμφώνησε πως εκείνη την εποχή πολλοί άνθρωποι δεν φανέρωναν τα συναισθήματά τους, το θεωρούσαν αδυναμία.

“Ανησυχούσε για μένα, όμως, με καμάρωνε, όταν του είπα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός μου έφερε βιβλία, αν και δεν ήξερε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Τσάφου δήλωσε πως δεν της έχει αφήσε παράπονο όλο αυτό, γιατί τον καταλαβαίνει, καθότι και ο ίδιος είχε έναν σκληρ πατέρα.

“Δεν μου έχει αφήσει παράπονο, γιατί τον καταλαβαίνω. Ο πατέρας του ήταν τόσο σκληρός μαζί του. Είχαν διαφορές ιδεολογικές. Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου ήταν αριστερός. Ανακατεύτηκε με όλα αυτά και έτσι έχασε και το πόδι του. Όταν αναγνωρίστηκε η αντίσταση, του δώσανε και τιμητική σύνταξη κλπ, ήταν η ηθική ικανοποίηση μετά από όλα αυτά. Ο παππούς μου ήταν βάρβαρος άνθρωπος, φώναζε, τρόμαες, τον φοβούνταν όλοι. Η γιαγιά μου ήταν άγια”.

Δείτε τις δηλώσεις του Χριστίνας Τσάφου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα