Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά στον Αλέξη Παππά- “Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο”

Survivor 4: Η Γιούλικα Σκαφιδά απαντά στον Αλέξη Παππά- “Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο”
Η Γιούλικα Σκαφιδά COPYRIGHT 2021 EVANGELOS_GKIKOPOULOS/ PapadakisPress

Τέλος στην κόντρα με τον Αλέξη Παππά θέλησε να δώσει η Γιούλικα Σκαφιδά. Τι απάντησε στον πρώην παίκτη του Survivor και ποιες εξηγήσεις έδωσε για το επίμαχο tweet που είχε κάνει στο παρελθόν.

Στους επικριτές του, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, θέλησε να απαντήσει κατά το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που προβλήθηκεχθες στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς.

Έτσι λοιπόν, σχολιάζοντας ένα tweet που είχε κάνει η Σκαφιδά απευθυνόμενη στον ηθοποιό, όσο εκείνος ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Παππάς δήλωσε: “Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή και να του έρχεται να γράψει κάτι, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment. Με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου; Είχαμε μια επαγγελματική σχέση που έληξε, ποτέ δεν αναπτύξαμε προσωπικές σχέσεις”.

Με τη σειρά της η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, απάντησε στον Αλέξη Παππά και για πρώτη φορά έδωσε εξηγήσεις για αυτά που είχε γράψει στο Twitter.

“Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά”, είπε η ηθοποιός.

Το tweet μέσω του οποίου η Γιούλικα Σκαφιδά “άδειασε” τον Αλέξη Παππά

Σημειώνεται ότι στις 9 Φεβρουαρίου, όσο ο Αλέξης βρισκόταν ακόμα στο Survivor έγινε ένας καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα και ο Αλέξης Παππάς διαφώνησαν έντονα, με τους δύο πρώτους να λένε στον Παππά πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος. Ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Στο Twitter υπήρξαν διάφορα σχόλια σχετικά με την κουβέντα του Αλέξη Παππά, κάποια εκ των οποίων προέρχονταν από ηθοποιούς. Η Γιούλικα Σκαφιδά, η γνωστή ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, είχε γράψει: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα