Survivor 4 trailer: Άγριος καβγάς Παππά και Ηλία – Μπαίνει ο Λιανός να τους χωρίσει

Survivor 4 trailer: Άγριος καβγάς Παππά και Ηλία – Μπαίνει ο Λιανός να τους χωρίσει
Ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4 Youtube

Στα χέρια θα κοντέψουν να πιαστούν ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος στο "Survivor 4" της Κυριακής (11/04). Στη μέση ο Γιώργος Λιανός για να τους χωρίσει. Λάθη στο αγώνισμα.

Ένα ακόμη έντονο επεισόδιο του “Survivor 4” αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (11/04), μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά από την ομάδα των Μπλε την εβδομάδα που πέρασε.

Εδώ και αρκετές μέρες ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, κάτι το οποίο βλέπουμε να συνεχίζεται. Ο γνωστός ηθοποιός έχει δημιουργήσει πολλαπλές εντάσεις στην παραλία, όπου μένουν όλοι οι παίκτες μαζί πλέον, ενώ το τελευταίο διάστημα τα “βάζει” και με τον Ηλία Μπόγδανο, τον οποίο προσφάτως κατηγόρησε πως προσπαθεί να “μαγειρέψει” ψηφοφορίες με τον Τζέιμς Καφετζή.

Στο trailer του ΣΚΑΙ για το νέο επεισόδιο του “Survivor 4”, ο Αλέξης Παππάς ακούγεται να λέει πως για άλλη μια φορά είχε δίκιο ενάντια στον Τζέιμς, ενώ ο τελευταίος αποκαλύπτει στην κάμερα τον φόβο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ακολουθεί ένα πλάνο. Εάν καταφέρει να γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε σίγουρα η κατάσταση για μένα και τον Νίκο θα είναι δύσκολο”.

Παράλληλα, ακούμε τον Ηλία Μπόγδανο να λέει “Η στάση μου όσον αφορά τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω τι άνθρωπος είναι. Δεν ταιριάζουμε”, ενώ ο ηθοποιός λέει αντίστοιχα για τον τραγουδιστή: “Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει”.

Τα λόγια αυτά μοιάζουν προφητικά, αφού λίγο αργότερα θα δούμε τους παίκτες να τσακώνονται πολύ έντονα μπροστά στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και ενώπιον του Γιώργου Λιανού, ο οποίος θα προσπαθήσει να τους χωρίσει και να αποφύγει τα χειρότερα. Ο Ηλίας Μπόγδανος μοιάζει να αγανακτεί και να μην αντέχει άλλο να ακούει τον Αλέξη Παππά, με τον τελευταίο να του λέει πως θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει.

Συν τοις άλλοις, στο δύσκολο αγώνισμα επάθλου, θα δούμε τους παίκτες να κάνουν αρκετά λάθη στον στίβο μάχης, όπως τον Τζέιμς και τον Ηλία που θα περάσουν από ψηλά την κατασκευή.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Κυριακής (11/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα