Survivor 4: Βρισιές και χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου του Αλέξη για τον Τζέιμς

Survivor 4: Βρισιές και χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου του Αλέξη για τον Τζέιμς

Πυρ και μανία φαίνεται πως είναι ο Αλέξης Παππάς με τον συμπαίκτη του, Τζέιμς χρησιμοποιώντας εκφράσεις που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις τους.

Οι σχέσεις του Αλέξη Παππά με τον Τζέιμς Καφετζή βρίσκονται στα όρια θερμού επεισοδίου. Μιλώντας στην κάμερα του Survivor 4, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήρθε τις προάλλες και μας κέρασε δήθεν το ψάρι που έπιασε. Μετά από ένα λεπτό ήρθε και μου το πήρε πάλι. Ρε φίλε, συγνώμη, μετά από όσα έχεις κάνει, θεωρείς ότι θα περάσουν έτσι στο ντούκου; Μισό λεπτάκι να πω και αυτό που έγινε πριν από λίγο… Πέρασε από δίπλα μου, την ώρα που ήμουν με την υπόλοιπη παρέα και μιλάγαμε για τα του συμβουλίου και πήρε τη σχάρα που είχα φτιάξει μαζί με τον Σάκη. Ρε φίλε ρωτάς;»

«Να! Με έγραψε. Από τη μία πέρασε και από την άλλη βγήκε» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός στο Survivor. «Μου λέει θα το φέρει σε πέντε λεπτά και έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες. Πουθενά η ψησταριά! Αυτά, τώρα, είναι μπούρδες».

«Σόρρυ, Τζέιμς, αλλά αν είσαι εσύ μια φορά πουτ@ν@, εγώ είμαι δέκα» συμπλήρωσε ο Παππάς. Οι σχέσεις των δυο παικτών παραμενουν τεταμένες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα