Survivor – Αδελφός Ασημακόπουλου: “Σε όσους τον ψήφιζαν κάναμε έκπτωση”

Survivor – Αδελφός Ασημακόπουλου: “Σε όσους τον ψήφιζαν κάναμε έκπτωση”
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor 4 Glomex

Ο αδελφός του Γιώργου Ασημακόπουλου επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τους πελάτες των μαγαζιών του να λαμβάνουν έκπτωση, αν ψήφιζαν θετικά τον παίκτη του "Survivor 4". Τι δήλωσε.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής (27/06) από το “Survivor 4”, ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό. Αυτή ήταν η τελευταία αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς τώρα οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα μεταφερθούν στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν από τους παίκτες οι οποίοι μπήκαν στο “Survivor 4” από την αρχή και κατάφερε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο 6 ολόκληρους μήνες.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία πως οι συγγενείς του έκαναν έκπτωση σε κάθε πελάτη των καταστημάτων ρούχων που διατηρεί στην Αθήνα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με την προϋπόθεση ότι τον έχει ψηφίσει θετικά για να μείνει στο παιχνίδι.

Τις φήμες περί έκπτωσης ξεκαθάρισε ο αδελφός του, Γιάννης Ασημακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” και τονίζοντας πως επρόκειτο για έκπτωση σε ποσοστό 30% που έκαναν για την επιβράβευση αυτών που ψήφιζαν, έστω και μία φορά, τον 29χρονο fashion designer.

“Ισχύει ότι κάναμε έκπτωση, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση επιτηδευμένο. Έγινε την Τρίτη το βράδυ, εμείς γνωρίζαμε ότι είναι υποψήφιος από τη Δευτέρα. Έγινε μόνο και μόνο για τη στήριξη των πελατών του και των πελατών μας. Μια επιβράβευση, μια καλύτερη τιμή, όπως κάνουμε συχνά στα μαγαζιά μας. Τους κάναμε την έκπτωση με την επίδειξη ενός μηνύματος ότι τον ψήφισαν”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα