Survivor – Trailer: Μαύρα σύννεφα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση Τζέιμς

Survivor – Trailer: Μαύρα σύννεφα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση Τζέιμς

Επηρεασμένοι ψυχολογικά αρκετοί παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Στο επίκεντρο ο Νίκος Μπάρτζης. Τι γίνεται με το συμβούλιο του νησιού;

Με ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος τάραξε τα νερά με την απόφασή και ανακοίνωσή του να φύγει πρόωρα από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, αρκετοί παίκτες σχολιάζουν την απόφασή του -πρώην πλέον- παίκτη των μπλε, εστιάζοντας στην πεσμένη ψυχολογία του Νίκου Μπάρτζη, με τον οποίο ο Τζέιμς διατηρούσε πολύ στενή φιλική σχέση.

Από την άλλη, δεν λείπουν και οι… σπόντες σε βάρος του, όπως αυτή της Μαριαλένας που τον κατηγορεί για κυβίστηση στην επιλογή του να την υποδείξει ως υποψήφια, παρά το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει εν τέλει αποχώρηση.

Παράλληλα, ερωτηματικά γεννώνται ως προς το αν θα υπάρξει συμβούλιο στο επεισόδιο της Τετάρτης, πράγμα που συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες λόγω των εξελίξεων, όπως προϊδεάζει και το trailer.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα