The Bachelor: Η πρώτη κοινή συνέντευξη Αλέξη – Αθηνάς New York

The Bachelor: Η πρώτη κοινή συνέντευξη Αλέξη – Αθηνάς New York
Αλέξης Παππάς - Αθηνά New York instagram @thebachelorgr

Αλέξης Παππάς και Αθηνά New York έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, μετά το τέλος του "The Bachelor". Όσα είπαν για το μέλλον της σχέσης τους.

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη ως ζευγάρι έδωσαν το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, μετά τον τελικό του “The Bachelor“. Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον δυνατό έρωτά τους και για το μέλλον της σχέσης τους έξω από τη βίλα.

Η νικήτρια του ριάλιτι μίλησε για το πώς ονειρεύεται τον γάμο της με τον Αλέξη Παππά, τονίζοντας ότι θα ήθελε να πραγματοποιηθεί ιδανικά σε κάποιο ελληνικό νησί.

“Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση”, είπε ο Αλέξης Παππάς.

“Εννοείται ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη για την Αθηνά. Για αυτό είπα στην Αθηνά να δούμε τα πράματα από μια άλλη οπτική, γιατί από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Αθηνά μένει στην Αμερική, μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση εξ αποστάσεως. Άρα αυτό θα είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ψάξουμε να βρούμε και όλα θα πάνε καλά”, συνέχισε ο Αλέξης Παππάς.

“Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ένα ωραίο παπά, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει σε κάποιο νησί… Στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά, θέλω ένα νησί με ελληνικά γλέντια, δεν μπορώ να διαλέξω Αυτή τη στιγμή θέλω να κάτσω στην άμμο με τον Αλέξη και να μην κάνουμε τίποτα…”, είπε με τη σειρά της η Αθηνά NY.

Δείτε στο παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα