ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΣ

O Σεμπάστιαν Κουρτς

Εδώ δεν είναι Αυστρία: Οι εισαγγελείς δεν ερευνούν, αφού η μονοκομματική πλειοψηφία κουκουλώνει…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την απόφαση του Σεμπάστιαν Κουρτς να παραιτηθεί, ενώ σχολιάζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνήσει τη λίστα Πέτσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σεμπάστιαν Κουρτς

Όταν η προπαγάνδα αγοράζεται και υπάρχουν εισαγγελείς, τελειώνουν οι Κουρτς…

Η θρασύτητα Κουρτς, το όχι και τόσο ισχυρό όπλο της προπαγάνδας στην Αυστρία και το "οξύ πνεύμα" που είχε διακρίνει ο φίλος του, Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώην καγκελάριο. Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: "Ο ομιλητής της βράβευσης Κουρτς απολαμβάνει τον τίτλο του Μωυσή και του τσιτάχ από εγχώρια ΜΜΕ"

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε την παραίτηση Κουρτς, τονίζοντας πως "οι θεσμοί στην Αυστρία λειτούργησαν", τη στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί "εκκωφαντική σιωπή". Πώς σχολίασε τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Κουρτς: "Ούτε ο Μητσοτάκης θα αποφύγει τον έλεγχο από τις αρχές"

Ανακοίνωση με αφορμή την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας τις "απευθείας αναθέσεις" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως "η κάλυψη της Opinionpoll". Η απάντηση της ΝΔ.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς

Σεμπάστιαν Κουρτς: Το "παιδί-θαύμα" της αυστριακής πολιτικής σε ελεύθερη πτώση

Οι ημέρες και τα έργα του "σιωπηλού καγκελάριου" της Αυστρίας με αφορμή την παραίτηση - βόμβα, λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση από την εισαγγελία σχετικά με έρευνα σε βάρος του για υπόθεση διαφθοράς.

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς

Αυστρία: Έφοδοι της εισαγγελίας και έρευνες για τον Σεμπάστιαν Κουρτς

Ο καγκελάριος της Αυστρίας βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης, καθώς κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε δημόσια κονδύλια για να εξασφαλίσει ευνοϊκή κάλυψη από ΜΜΕ.