“Ο Μπόουζμαν έφυγε”: Το tweet με τα περισότερα λάικ στην ιστορία της πλατφόρμας

“Ο Μπόουζμαν έφυγε”: Το tweet με τα περισότερα λάικ στην ιστορία της πλατφόρμας
O Τσάντγουικ Μπόουζμαν Chris Pizzello/Invision/AP

Σε μία μόλις ημέρα, η ανάρτηση της είδησης του θανάτου του Τσάντγουικ Μπόουζμαν έγινε το tweet με τα περισσότερα λάικ στην ιστορία της πλατφόρμας.

Το tweet μέσω του οποίου ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του Τσάντγουικ Μπόουζμαν κατάφερε να ανέβει πρώτο στη λίστα των tweets που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα λάικ στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία Twitter επιβεβαίωσε την πρωτιά αυτή μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της γράφοντας το εξής: “Το tweet με τα περισσότερα λάικ στην ιστορία της πλατφόρμας. Φόρος τιμής για έναν βασιλιά #WakandForever“. 

Ο λογαριασμός του Μπόουζμαν δημοσίευσε το Σάββατο μία ασπρόμαυρη εικόνα του ηθοποιού με ένα κείμενο το οποίο επιβεβαίωνε ότι ο “Black Panther” του κινηματογράφου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 43 ετών.

Η ανάρτηση έγινε σχεδόν αστραπιαία viral, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 6,6 εκατομμύρια λάικ.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις αναρτήσεις που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα λάικ στο Twitter, βρίσκεται μία δημοσίευση του Μπάρακ Ομπάμα το 2017 που περιελάμβανε ένα απόφθεγμα του Νέλσον Μαντέλα. Είχε αρέσει σε περισσότερους από 4,3 εκατομμύριο χρήστες.

  

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version