Τάσος Κωστής: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Δεν το είπα πουθενά”

Τάσος Κωστής: Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον καρκίνο – “Δεν το είπα πουθενά”
Τάσος Κωστής GLOMEX

Για τον καρκίνο που πέρασε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής. Όσα εξομολογήθηκε.

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” την Τετάρτη (02/03).

“Δεν κοιτάω ποτέ πίσω. Δεν κάνω μνημόσυνα. Κοιτάω πάντα μπροστά, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Κοιτά τι θα κάνω αύριο, άσχετα αν θα προλάβω να το κάνω”, είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Προσπάθησα να έχω την ψυχραιμία μου, να έχω το μυαλό μου καθαρό, να καταλαβαίνω τι μου λέει ο γιατρός. Αρχικά, προσπάθησα να καταλάβω αν είναι μάχιμη η ασθένεια. Αν έχω την ευκαιρία να το παλέψω. Και έπειτα πάλεψα. Δεν είναι εύκολο. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή”, ανέφερε ο Τάσος Κωστής.

Μου είπε ο γιατρός “θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά”. Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι ακριβώς μπροστά μου” πρόσθεσε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την ασθένεια της συζύγου του, δηλώνοντας: “Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε. Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο. Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας “ύπνος”. Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτή όμως… Πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το “μαχαίρι”. Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ’ έξω”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα