Κορονοϊός-Μπουρνάζι: Βραδιά με Καλλίδη και συνωστισμό μεχρι τις 2 το πρωί

Κορονοϊός-Μπουρνάζι: Βραδιά με Καλλίδη και συνωστισμό μεχρι τις 2 το πρωί

Ένα κλαμπ γεμάτο κόσμο εν μέσω κορονοϊού. Με θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα, ως τις δύο το πρωί. "Μην ανεβάζετε βίντεο στα social".

Eικόνες συνωστισμού εν μέσω κορονοϊού από το βράδυ της Δευτέρας σε κλαμπ στο Μπουρνάζι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τραγουδιστής της βραδιάς ήταν ο Πάνος Καλίδης.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίζεται ότι οποιαδήποτε ομοιότητα είναι… σύμπτωση.

“Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής”

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, ο κόσμος χορεύει και τραγουδά τις επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή. Στις γιγαντοοθόνες παίζει συνεχώς η προειδοποίηση “Μην τραβάτε βίντεο”.

“Υπάρχουν άτομα που ανεβάζουν βίντεο, ασχέτως που το προσωπικό όταν δει κάποιον του λέει “μην βγάζεις τώρα ή μην ανεβάσεις βίντεο”.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνείται τον συνωστισμό.

“Δεν υπάρχει κόσμος πλέον έξω στην αγορά να πάει στα μαγαζιά τόσος πολύς ώστε να υπάρξει συνωστισμός. Είναι το ωράριο τέτοιο που είναι αρκετά νωρίς, δεν βγαίνει ο κόσμος, υπάρχουν προβλήματα τα οικονομικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα έξω στην νύχτα και στην εστίαση”, αναφέρει.

Ο καταστηματάρχης επιμένει ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, όπως λέει, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία… συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

“Δεν πιστεύω ότι δεν γνωρίζει η αστυνομία γενικά ποια μαγαζιά είναι αυτά. Μιλάμε για πολύ μεγάλα κλαμπ, τα οποία, δεν γίνεται να μην το γνωρίζεις αυτό το πράγμα. Πώς γίνεται; Δηλαδή ακόμα και εξωτερικά το μαγαζί να φαίνεται κλειστό, όταν δεις μαζεμένο κόσμο έξω από ένα μαγαζί, ε δεν γίνεται να είσαι τόσο… που να μην πάει το μυαλό σου”, αναφέρει θαμώνας.

Το MEGA επικοινώνησε και με τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι προχθές το βράδυ υπήρχε πολύς κόσμος. Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με λαιβ μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα