Μοσχάτο: Μέλος της “Vor V Zakone” το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης

Μοσχάτο: Μέλος της “Vor V Zakone” το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο 42χρονος Γεωργιανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν στη χώρα μας για ναρκωτικά, σε χώρες του εξωτερικού όμως ήταν γνωστός, ως ηγετικό μέλος των «Vor V Zakone»-Την βοήθεια της Interpol ζητά η ΕΛ.ΑΣ. για να σχηματίσει πλήρη εικόνα για το θύμα της εκτέλεσης στο Μοσχάτο

Την σκιαγράφηση του προφίλ του θύματος της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Μοσχάτο, επιχειρούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας σχετική βοήθεια και πληροφόρηση και από την Interpol.

Ο 42χρονος Γεωργιανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν στη χώρα μας για ναρκωτικά, σε χώρες του εξωτερικού όμως ήταν γνωστός για ακόμη πιο ενεργή δράση, ως ηγετικό μέλος των «Vor V Zakone».

Εδώ αποτελεί ακόμη μέρος της έρευνας αν είχε ανάλογη δραστηριότητα, όμως σε χώρες του ανατολικού μπλοκ ήταν γνωστός και αρκετά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού έχουν ασχοληθεί τα τελευταία 24ωρα με την δολοφονία του.

Το κίνητρο της δολοφονίας ενδεχομένως και η εντολή να προέρχεται από άλλη χώρα όμως και αυτό αποτελεί ακόμα μέρος της έρευνας. Υπενθυμίζεται, πως το θύμα έπεσε θύμα εκτέλεσης έξω από το σπίτι που διέμενε, επί της οδού Ταξιαρχών 33, στο Μοσχάτο.

Όλα συνέβησαν, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αργά το βράδυ, τη στιγμή που το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του με την σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους. Τότε, ένας άγνωστος δράστης τον πλησίασε, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον σωριάσει νεκρό στον δρόμο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντός του, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα