Νέα φωτιά στην Σαμοθράκη – Σε εξέλιξη στο Δομοκό, καλύτερη η εικόνα στην Αχαΐα

Νέα φωτιά στην Σαμοθράκη – Σε εξέλιξη στο Δομοκό, καλύτερη η εικόνα στην Αχαΐα
Eurokinissi

Από κεραυνό ξεκίνησε η φωτιά στη Σαμοθράκη. Εντοπίζεται σε ορεινό και δύσβατο σημείο όπου μόνο πεζοπόρο τμήμα και ελικόπτερο μπορούν να προσεγγίσουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, στην περιοχή Πηγές Γριάς Βάθρας, στον Πρίνο Σαμοθράκης.

Η φωτιά στην Σαμοθράκη ξέσπασε από κεραυνό, καθώς νωρίτερα έβρεξε για λίγο στην περιοχή και εντοπίζεται σε ορεινό και δύσβατο σημείο όπου μόνο πεζοπόρο τμήμα και ελικόπτερο μπορούν να προσεγγίσουν. Επί τόπου σπεύδουν 8 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην τοπική κοινότητα Πετρωτού του δήμου Δομοκού Φθιώτιδας παραμένει σε εξέλιξη, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί και επιχειρούν 38 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και 3 αεροσκάφη.

Η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Κυπαρίσσι του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας παραμένει σε εξέλιξη, ωστόσο με καλύτερη εικόνα και χωρίς ενιαίο ενεργό μέτωπο, αλλά και χωρίς κίνδυνο για οικισμούς. Επί τόπου επιχειρούν 43 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα