Αιχμές Λοβέρδου κατά Παπανδρέου: Οι 5 αποδείξαμε πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό

Διαβάζεται σε 2'
Αιχμές Λοβέρδου κατά Παπανδρέου: Οι 5 αποδείξαμε πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό
Ο Ανδρέας Λοβέρδος (POOL ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ/EUROKINISSI)

Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Λοβέρδου για τον Γιώργο Παπανδρέου, και η ενότητα του κόμματος μεταξύ… των 5 υποψήφιων.

Το ενδιαφέρον στο πολιτικό προσκήνιο στράφηκε στο χθεσινοβραδινό debate των 5 υποψήφιων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης “πρωταγωνιστές” μιας τηλεοπτικής συζήτησης, με ποικίλες αντιδράσεις από τους θεατές της, στην οποία έκαστος παρέθετε τα σχέδιά του, σε μια προσπάθεια πειθούς λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Απών της παραπάνω διαδικασίας -όπως ήταν ήδη γνωστό- ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε προτείνει αντί του κλασικού debate, η προεκλογική αυτή διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους τους υπόλοιπους 5, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει.

Ένας εκ των υποψηφίων, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την επόμενη ημέρα μετά το debate, έκανε αιχμηρά σχόλια για την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να μην συμμετάσχει, χωρίς ωστόσο να τον ονοματίζει.

Ερωτηθείς για το αν έκανε καλά ο Γιώργος Παπανδρέου που δεν συμμετείχε στο χθεσινό debate, ο Ανδρέας Λοβέρδος… προϊδέασε γι’ αυτό που έπεται, ρωτώντας αν μπορεί να απαντήσει όπως θέλει, λέγοντας τα εξής: “Οι 5 που ήμασταν εκεί αποδείξαμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό”.

Με το παραπάνω σχόλιο και επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ότι “δεν ήρθε”, ο κ. Λοβέρδος άφησε σαφέστατες αιχμές για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού, τονίζοντας βέβαια, από την άλλη ότι “σέβεται τις απόψεις του”.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε ξανά ότι στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνάντηση, έπρεπε να ήταν και οι έξι υποψήφιοι, ενώ δεν παρέλειψε να πει για το debate ότι “ήταν ένας πολιτικός διάλογος και όχι ένα ριάλιτι που ακούστηκε από άλλη πλευρά”, “φωτογραφίζοντας” τον Γιώργο Παπανδρέου για τη δήλωση που είχε κάνει πριν την απόφαση για διεξαγωγή της τηλεοπτικής συζήτησης, όπου είχε δηλώσει ότι πρέπει να γίνει σοβαρός διάλογος και όχι ένα debate ριάλιτι σόου”.

Η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από τη διαδικασία ήρθε έπειτα από δική του απόφαση, όταν οι υπόλοιποι 5 υποψήφιοι δεν δέχθηκαν την πρότασή του για ένα διαφορετικό debate.

Επικαλούμενος το debate της παράταξης το 2017, είχε δηλώσει πως “η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει ότι μία και μόνον τηλεοπτική συζήτηση με απαντήσεις του λεπτού και με ατάκες εντυπωσιασμού δεν ενδιαφέρει κανέναν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version