Παπαδημούλης υπέρ Τζούλιας Νόβα: “Έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει τη φωτογραφία με το σφυροδρέπανο”

Παπαδημούλης υπέρ Τζούλιας Νόβα: “Έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει τη φωτογραφία με το σφυροδρέπανο”
Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Θέση υπέρ της Τζούλιας Νόβα, η οποία φωτογραφήθηκε φορώντας μια μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο, πήρε ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Η ανάρτησή του.

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα, η οποία ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλιά και φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο.

Το Ουκρανικής καταγωγής μοντέλο έλαβε σωρεία αρνητικών σχολίων, με την ίδια να αιτιολογεί την απόφασή της να φωτογραφηθεί με την συγκεκριμένη μπλούζα, αναφερόμενη στα όσα της έχουν πει οι γονείς της για την εποχή εκείνη, ενώ συνεχίζει να δέχεται “πυρά” στα social media.

Θέση υπέρ της Τζούλιας Νόβα και του δικαιώματός της να έχει και να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της, πήρε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε σεξιστικά τα σχόλια εναντίον της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει:

“Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να βγάλει αυτή την φωτό, να έχει γνώμη και να την λέει δημόσια. Η αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος της και μάλιστα με χρήση σεξιστικών στερεοτύπων και ακραίου αντικομμουνισμού, είναι απαράδεκτη, προσβλητική και εντελώς αντιδημοκρατική”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα