Παρέμβαση Τσίπρα γα Novartis, ΔΕΗ, Ελληνικό και αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας MOTIONTEAM

Τι είπε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αναβάλλεται για το άλλο Σαββατοκύριακο η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Ερωτήματα Σκουρλέτη για τις ψηφιακές εγγραφές. Και τυπικά υπεύθυνος για το Πρόγραμμα ο Γιώργος Σταθάκης.

Πολιτική παρέμβαση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό στο θέμα της Novartis, ενώ τόνισε πως θα δοθεί μάχη για την υπόθεση της ΔΕΗ. «Αν είχαν φύγει δυο επενδυτές επί των ημερών μας στο Ελληνικό θα είχαν πέσει τα πλακάκια, τώρα το παρουσιάζουν ότι περνάει στα χέρια των Ελλήνων» φέρεται να είπε για το Ελληνικό, ενώ ειδική ανάλυση έκανε για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζεται για σφοδρή αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβέρνηση.

Η συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, αναβάλλεται για το άλλο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Σεπτεμβρίου, ημέρες που θα πραγματοποιηθεί και το Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πάρκο Γουδή.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε το πρόγραμμα ανοιχτών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, με την παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εγγραφούν νέα μέλη, με τον Πάνο Σκουρλέτη να θέτει ερωτήματα για την ψηφιακή εγγραφή των νέων μελών και τον Αλέξη Χαρίτση να δίνει απαντήσεις.

Ο Γιώργος Σταθάκης ανέλαβε και επισήμως την ευθύνη της σύνταξης του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας στην Επιτροπή που θα συγκροτήσει και πρώην υπουργούς και πρώην βουλευτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τσίπρας, novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκαλύψεις για Λοβέρδο επιβεβαιώνουν το χθεσινό φιάσκο της ΝΔ

Παπαγγελόπουλος: Πρωτοφανής απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης

Παρέμβαση Βενιζέλου για Novartis: Ζητά εξεταστική για όλους

SHARE: