Τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊο με μήνυμα Μητσοτάκη κατά της χαλάρωσης

Τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊο με μήνυμα Μητσοτάκη κατά της χαλάρωσης
Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Eurokinissi

Μήνυμα για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αναμένεται να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα. Ποιοι συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης της κατάστασης και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει το πρωί της Δευτέρας τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά

Όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι τηλεδιασκέψεις τον Αύγουστο θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. 

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται ο πρωθυπουργός να στείλει αυστηρό μήνυμα για την τήρηση των μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι η χαλάρωση που έχει επέλθει είναι επικίνδυνη.

Η κυβέρνηση, όπως έχει επισημάνει, παρακολουθεί την κατάσταση, ακούει τις εισηγήσεις των ειδικών και είναι αποφασισμένη να λάβει όποια μέτρα χρειαστούν για να περιορίσει την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα