Survivor 4: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες στις αλλαγές ομάδων – Κατέρρευσε η Μαριαλένα

Survivor 4: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες στις αλλαγές ομάδων – Κατέρρευσε η Μαριαλένα
Η Μαριαλένα στο "Survivor 4" Glomex

Αναμείχθηκαν ξανά οι παίκτες του "Survivor 4". Ποιοι είναι πλέον στους Μπλε και ποιοι στους Κόκκινους. Τα κλάματα της Μαριαλένας που χωρίστηκε με τον Σάκη και η χαρά του Τριαντάφυλλου.

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο “Survivor 4” της Κυριακής (04/04) με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο και ανάμειξη των ομάδων, λίγες μόλις μέρες μετά το πάρτυ της Ένωσης και μερικά επεισόδια πριν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ γίνει ατομικό.

Όπως ήταν λογικό, η ανακοίνωση του παρουσιαστή έσκασε σαν “βόμβα” προκαλώντας πανικό στους παίκτες, οι οποίοι αγχώθηκαν για το τι θα συμβεί. Προσπαθούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση και να καταλάβουν αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, ήταν η πραγματικότητα.

Οι δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο “Survivor 4” είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Μπλε: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης.

Αρκετοί από τους παίκτες δεν πήραν καλά την αλλαγή και τις “μεταγραφές”, με τον Σάκη Κατσούλη να αναφέρει με λύπη πως ξεκινάει ένα νέο “Survivor” για τον ίδιο και τη Μαριαλένα, οι οποίοι χωρίστηκαν.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι”, ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Μαριαλένα, η οποία έκλαιγε καθόλη τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Κατσούλη.

“Είμαι αισιόδοξος. Αλλά αυτή τη στιγμή λείπουν άτομα που είναι μέσα στην καρδιά μου. Έχω μια παγωμάρα”, δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν, ίσως, ο μοναδικός παίκτης που χάρηκε, αφού ο Αλέξης Παππάς πήγε στην ομάδα του, όπως και ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version