Survivor: Αποχώρησε ο Άγγελος Πουλής – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor: Αποχώρησε ο Άγγελος Πουλής – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
Οι Μαχητές του Survivor 5 Instagram

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Άγγελος Πουλής, λίγες μόλις ημέρες μετά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο και την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή.

Με έναν παίκτη λιγότερο συνεχίζουν την παρουσία τους στο Survivor 5 οι Μαχητές, καθώς μετά τις αλεπάλληλες ήττες στα αγωνίσματα και τον επακόλουθο εκνευρισμό που επικρατεί στην ομάδα τους, αυτή τη φορά έχουν να διαχειριστούν και μια απώλεια, αφού ένας από τους παίκτες των Μπλε αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο λόγος για τον Άγγελο Πουλή, ο οποίος είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ότι θα αποχωρούσε εξαιτίας κάποιων σοβαρών προβλημάτων υγείας.

“Να ξεκινήσω με μία ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος που είχε, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός.

Survivor 5: Το βιογραφικό του Άγγελου Πουλή

Ο Άγγελος είναι 38 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δε γυρίζονται ταινίες δράσης, μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ. Έχει καταφέρει να του «ανοίξουν κάποιες πόρτες», ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε και ονειρεύεται.

Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon. Δεν έχει κάνει στη ζωή του ούτε camping, οπότε οι συνθήκες διαβίωσης στην παραλία θα είναι κάτι περισσότερο από πρωτόγνωρες για εκείνον. Έχει μάθει να λειτουργεί ως μονάδα και όχι μέσα σε μια ομάδα. Δεν αντέχει τη συμβίωση με νάρκισσους ανθρώπους και αυτούς που αγαπούν τις «πισώπλατες» μαχαιριές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα