Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Η σχέση με την Άννα Μαρία και η στάση της παραγωγής στον τραυματισμό

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Η σχέση με την Άννα Μαρία και η στάση της παραγωγής στον τραυματισμό
Ο Νίκος Μπάρτζης στο Love It Glomex

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το "Survivor 4". Η απόφασή του να φύγει, η φιλία με τον Τζέιμς και η πραγματική του σχέση με την Άννα Μαρία.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το “Survivor 4” έδωσε ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου, μιλώντας για την απόφασή του να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, για τους συμπαίκτες του, για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τη φιλία που ανέπτυξε με τον Τζέιμς Καφετζή.

Σχετικά με την οικειοθελή αποχώρησή του, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως οι πόνοι από τους τραυματισμούς του στα πόδια δεν του επέτρεπαν να προχωρήσει, ενώ το γεγονός ότι θα ήταν μόνος του, χωρίς τον Τζέιμς Καφετζή, μέτρησε στο να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

“Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία. Όταν πήγα μετά στον γιατρό και το είδα να πρήζεται, ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Έκλαψα, γιατί στεναχωρήθηκα που έφτασα μέχρι εκείνο το σημείο. Σκεφτόμουν όλα αυτά που έχουμε περάσει και έλεγα “κρίμα τώρα”. Από εκείνη τη στιγμή έπεσα πάρα πολύ ψυχολογικά. Τα συζητούσαμε και με τον Τζέιμς, είχε και εκείνος τα δικά του. Κρατούσαμε ο ένας τον άλλον. Μετά χτύπησα και το άλλο πόδι, κρατιόμασταν, μέχρι που ήρθε το τελευταίο αγώνισμα που έπαιξα, όπου δεν άντεχα άλλο τον πόνο και αποφάσισα να γυρίσω Ελλάδα. Η παραγωγή με άφηνε να μείνω να ξεκουραστώ, μέχρι να μπορώ να παίξω, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά, ήταν η Ελένη Χαμπέρη. Η κοπέλα με ρωτούσε συνέχεια για τα πόδια μου. Οι άλλοι ξαφνικά το θυμήθηκαν. Δεν ήξεραν ότι τόσο καιρό με πονούσαν τα πόδια μου;”, ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

“Εγώ κόλλησα με τον Τζέιμς από την πρώτη στιγμή, γιατί λέγαμε τα πράγματα όπως ήταν. Ξέραμε πώς μιλά ο καθένας. Δεν υπήρχε παρεξήγηση. Ήμασταν αληθινοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Πίστευα ότι δεν θα το πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό, ίσως να μπορούσα να τον επηρεάσω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά. Έπεσα κιόλας μετά, γιατί άμα καθόμουν στο παιχνίδι, μόνος μου θα ήμουν. Δεν θα είχα κάποιον να με κρατάει. Ήμασταν 150 μέρες μέσα στο παιχνίδι. Τον Τζέιμς τον είχα σαν αδελφό, σαν οικογένεια. Αυτό δεν θα αλλάξει. Το έπαθλο που κέρδισα είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη. Έκανα δύο πολύ καλούς φίλους που πιστεύω ότι θα τους έχω και έξω από το παιχνίδι. Δεν θα μπορούσα να κάνω με κανέναν από αυτούς που έμειναν στο παιχνίδι. Το μόνο παιδί που είναι αληθινό, πιστεύω ότι είναι η Ελένη Χαμπέρη. Όλοι οι άλλοι κινούνται με στρατηγική”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του “Survivor 4”.

Όσο για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη και τα “καρφιά” του Αλέξη Παππά ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: “Είναι αστείο. Σε αυτό το παιχνίδι το να δεις κάποιον ερωτικά, δεν γίνεται. Ούτε στον στρατό έτσι. Αντι-κουκου, άστο. Όπως μιλούσα με τον Τζέιμς, έτσι μιλούσα και με την Άννα Μαρία. Ακόμα και τουαλέτα πηγαίναμε οι τρεις μας. Όταν ήρθε η Άννα Μαρία στην ομάδα ήθελε να κοιμάται πλάι στη Μαριαλένα και έκανα χώρο για να μπει ανάμεσά μας. Γι’ αυτό μετά κοιμόμασταν δίπλα δίπλα. Ο Αλέξης Παππάς έλεγε μετά ότι έχω κάτι και με τον Τζέιμς. Έψαχνε κάτι να πει για να τσακωθεί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα