The Bachelor τελικός – Οι καλύτερες στιγμές των φιναλίστ

The Bachelor τελικός – Οι καλύτερες στιγμές των φιναλίστ
Οι δύο φιναλίστ του The Bachelor instagram @thebachelorgr

Το ταξίδι αγάπης του "The Bachelor" ολοκληρώνεται απόψε στη Σαντορίνη. Η Αθηνά NY και η Άννα διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Δείτε τις καλύτερες στιγμές των φιναλίστ.

Μετά από 4 μήνες τρυφερών ραντεβού, αλλά και εντάσεων, έφτασε η ώρα ο Αλέξης Παππάς να επιλέξει την νικήτρια του The Bachelor. Γνώρισε 25 γυναίκες με έντονους χαρακτήρες και προσωπικότητες, στο τέλος όμως, μόνο μια θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του στον μεγάλο τελικό.

Απόψε στις 23:15 το ταξίδι της αγάπης ολοκληρώνεται στη Σαντορίνη. Η Αθηνά και η Άννα διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Ποια θα είναι η νικήτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha;

The Bachelor: Οι δύο φιναλίστ

H Άννα είναι 19 ετών, είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Σε μια εποχή που όλες οι φίλες της και οι γνωστές της φλερτάρουν ψηφιακά μέσα από τα dating apps, αυτή επέλεξε να δοκιμάσει να γνωρίσει τον έρωτα στο The Bachelor.

Η Άννα ξεκίνησε δυναμικά στο ριάλιτι, με τον Αλέξη Παππά να την ξεχωρίζει από τις πρώτες κιόλας ώρες. Η ίδια, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε έναν δυναμικό χαρακτήρα, γεγονός που την οδήγησε στον τελικό.

Δεύτερη φιναλίστ η Αθηνά New York, όπως είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και είναι μαθηματικός. Ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor.

Της αρέσει η φέτα, ο χορός και τα ελληνικά τραγούδια. Η Αθηνά έχει έντονο ταπεραμέντο και για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί του τελικού.

The Bachelor: Οι καλύτερες στιγμές της Άννας

Η πρώτη γνωριμία

Το πρώτο φιλί με τον Αλέξη Παππά

Οι ρομαντικές στιγμές Άννας – Αλέξη

The Bachelor: Οι καλύτερες στιγμές της Αθηνάς NY

Η πρώτη γνωριμία

Η Αθηνά και η… φέτα

Οι ρομαντικές στιγμές Αθηνάς – Αλέξη

The Bachelor: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα