40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ (Δ) ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΩΝΗΣ(Α).ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ   (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Οι 6 υπουργοί που παραιτήθηκαν ή αποπέμφθηκαν μετά το "σεμνά και ταπεινά" του Κώστα Καραμανλή

Από Σάββα Τσιτουρίδη και την μετεγγραφή του γιου του, στη σύλληψη του Μιχάλη Λιαπή. Οι ιστορίες των υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή που παραιτήθηκαν η αποπέμφθηκαν (vids+ pics)

40 χρόνια ΝΔ: Οι ιστορίες πίσω από την ιστορία

40 χρόνια ΝΔ: Οι ιστορίες πίσω από την ιστορία

Αδημοσίευτα και λιγότερο γνωστά στιγμιότυπα από το γαλάζιο παρασκήνιο. Οι Καραμανλήδες, ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης και ο... Χαρίλαος. ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ στο NEWS247 δύο κεφαλαίων από το δεύτερο βιβλίο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη

40 χρόνια ΝΔ: Ατάκες που έγραψαν τη δική τους ιστορία

40 χρόνια ΝΔ: Ατάκες που έγραψαν τη δική τους ιστορία

Από το "Δεν θέλω ου" του Γ. Ράλλη και το "Ανήκομεν εις την Δύσιν" του Κ. Καραμανλή στο "Σεμνά και ταπεινά" ή τους νταβατζήδες του (ανιψιού) Κ. Καραμανλή και το "Δεν επιστρέφω στη ΝΔ" του Α. Σαμαρά. Όλα όσα έγραψε η ΝΔ στη δική της ιστορία, δια στόματος προέδρων και στελεχών της

40 Χρόνια ΝΔ: Από τη Σοσιαλμανία στα Μνημόνια

40 Χρόνια ΝΔ: Από τη Σοσιαλμανία στα Μνημόνια

Η ίδρυση, οι αλλαγές ηγεσίας, τα "πέτρινα χρόνια", οι νίκες, οι ήττες και οι μεγάλες συγκρούσεις. Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, από την επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα (Vids+Pics)