Νεκρή σε τροχαίο η πρώην Μις Πελοποννησιακός Τουρισμός, Κατερίνα Γεωργιάδη

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε η πρώην εστεμμένη και μοντέλο Κατερίνα Γεωργιάδη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελευσίνα.
- 14 Απριλίου 2023 13:51
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Κορινθίας από την είδηση του τραγικού θανάτου της Κατερίνας Γεωργιάδη, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης, όταν η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, κοντά στη Χαλυβουργική, με τα αίτια του δυστυχήματος να παραμένουν ακόμη άγνωστα.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, korinthosnews, η Κατερίνα Γεωργιάδη επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά της στην Κόρινθο, από όπου και καταγόταν και, μάλιστα, πολλές φορές συμμετείχε και σε ραδιοφωνικές εκπομπές τοπικών μέσων, ενώ το 2010 είχε στεφθεί Μις Πελοποννησιακός Τουρισμός στα καλλιστεία.
Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις