Τέλος στο τρέξιμο και οι έξοδοι για τσιγάρα μετά τις 21:00 – Τι SMS στέλνετε αυτές τις ώρες

Τέλος στο τρέξιμο και οι έξοδοι για τσιγάρα μετά τις 21:00 – Τι SMS στέλνετε αυτές τις ώρες
Βράδυ με lockdown στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Ποιους κωδικούς μπορούν να στέλνουν με SMS στο 13033 οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους το το χρονικό διάστημα 21:00-05:00.

Τέλος στο τρέξιμο αλλά και στα ψώνια τελευταίας στιγμής όπως λχ των τσιγάρων φέρνει η αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας με περιορισμό στην κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 13 Νοεμβρίου

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς «από 13/11, σε όλη την επικράτεια, 21.00- 05.00 απαγορεύονται όλες οι μετακινήσεις εκτός από αυτές που αφορούν λόγους εργασίας- υγείας και συνοδεία κατοικίδου και μόνο σε κοντινή απόσταση από την οικία. Απαραίτητη η αποστολή sms με τους ανάλογους κωδικούς και βεβαίωση εργοδοτών.»

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το χρονικό διάστημα 21:00-05:00 οι πολίτες μπορούν να στέλνουν στο 13033 SMS μόνο με τους κωδικούς 1 (μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό) και 6 (που θα ισχύει μόνο για την κίνηση με κατοικίδιο ζώο). 

Παράλληλα, για λόγους εργασίας, οι οποίοι είναι μέσα στις εξαιρέσης της μετακίνησης μετά τις 9, απαιτείται η βεβαίωση εργαζομένου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα