Κορονοϊός: Άρον άρον στα ΚΤΕΛ οι πολίτες για να προλάβουν το lockdown

Κορονοϊός: Άρον άρον στα ΚΤΕΛ οι πολίτες για να προλάβουν το lockdown
Κίνηση στα ΚΤΕΛ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Πυκνώνει η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Πολίτες ετοιμάζονται για έξοδο στην επαρχία για να περάσουν εκεί το lockdown, ενώ οι φοιτητές επιστρέφουν στις οικογένειές τους.

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται στα ΚΤΕΛ Κηφισού σήμερα, Παρασκευή (06/11), προκειμένου να προλάβει να φύγει πριν το lockdown που θα τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο (07/11) έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Πλήθος πολιτών έσπευσε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα είτε για να περάσουν το διάστημα της καραντίνας στο εξοχικό τους ή κοντά στην οικογένειά τους, είτε για να διευθετήσουν τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες εκτός πόλης.

Ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπάρχουν πολλοί φοιτητές, οι οποίοι επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι και την οικογένειά τους, καθώς τα μαθήματά τους πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ με αυτό τον τρόπο θα γλιτώνουν και τα έξοδα που θα είχαν στο σπίτι που ενοικιάζουν.

Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ έχουν αυξηθεί για σήμερα, μία μέρα πριν το καθολικό lockdown, ενώ από το Σάββατο θα είναι πολύ περιορισμένα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όσοι σκοπεύουν να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του lockdown, θα πρέπει να έχουν το Ε1 το οποίο αποδεικνύει ποια είναι η μόνιμη κατοικία του πολίτη, ώστε να μπορεί να γυρίσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα