Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Ο Βόσκαρης ξέρει για τον Γιώργη Σταμίρη – Έρχονται βασανιστήρια

Άγριες Μέλισσες – Spoilers: Ο Βόσκαρης ξέρει για τον Γιώργη Σταμίρη – Έρχονται βασανιστήρια
Ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες ANT1

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Τι αποκαλύπτουν τα νέα spoilers που κυκλοφορούν. Στην επιφάνεια το μυστικό για τη δηλητηρίαση του Γιώργη.

Καθηλώνουν τους τηλεθεατές οι συνεχείς εξελίξεις και οι ανατροπές που “τρέχουν” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, καθώς ολοένα και περισσότερα μυστικά των ηρώων βγαίνουν στη φόρα.

Η Δρόσω θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, αφήνοντας την Τρούμπα πίσω της. Την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως, θα έχει μια επεισοδιακή συνάντηση, αφού θα δει για πρώτη φορά το παιδί της μετά από 6 ολόκληρα χρόνια. Η Ασημίνα θα αναστατωθεί βλέποντας την αδελφή της στο δρόμο, τη στιγμή που είναι με τον μικρό Σέργιο.

Επίσης, ένα από τα μυστικά που δεν έχουμε δει ακόμη να αποκαλύπτεται είναι το πώς πέθανε ο Γιώργης Σταμίρης, ο πατέρας των τριών πρωταγωνιστριών. Έχουμε δει στα πρώτα επεισόδια πως πίσω από τον αιφνίδιο θάνατό του είναι ο Σέργιος και ο Δούκας, οι οποίοι αποφάσισαν να τον σκοτώσουν για να μπορούν να πάρουν τα χωράφια του.

Μπορεί να μην το γνωρίζουν οι κόρες του, ωστόσο, υπάρχει κάποιος που ξέρει την αλήθεια και αυτός είναι ο Μάνος Βόσκαρης, ο οποίος θα προτείνει στον Σεβαστό να βλάψουν την Ελένη, αλλά εκείνος θα είναι διστακτικός. Τότε, λοιπόν, ο Βόσκαρης θα τον εκβιάσει με το μυστικό για τη δηλητηρίαση του Γιώργη, το οποίο είχε μοιραστεί μαζί του ο Σέργιος προτού πεθάνει.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Βόσκαρης θα μετακομίσει στο Διαφάνι και θα καταφέρει να μπει στη Χωροφυλακή, βγάζοντας από τη μέση τον Ενωμοτάρχη και τον νεαρό Άγγελο και παίρνοντας τα ηνία. Μάλιστα, θα αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα την κόρη του κοινοτάρχη Τόλλια, για να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να δρα ανενόχλητος στο χωριό.

Όσο θα είναι διοικητής, ο Βόσκαρης θα προχωρήσει σε βασανιστήρια ενός ακόμη ανθρώπου, πέρα από τα βασανιστήρια που έκανε στην Ελένη μέσα στη φυλακή. Το άτομο που θα πέσει στα χέρια του και θα μαρτυρήσει, θα είναι ο κουρέας του Διαφανίου, ο Προκόπης, όταν ο Βόσκαρης μάθει ότι είναι κομμουνιστής. Όλα αυτά με τη συμβολή της Μυρσίνης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα