Survivor 4: Δεν ξανάγινε – Πρότειναν από τώρα τους τέσσερις υποψήφιους

Survivor 4: Δεν ξανάγινε – Πρότειναν από τώρα τους τέσσερις υποψήφιους

Νέα πρόταση από τα "στρατόπεδα" Παππά και Τζέιμς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προτείνουν από τώρα τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Νέα δεδομένα στην “ανοιχτή πρό(σ)κληση” του Αλέξη Παππά προς τον Τζέιμς Καφετζή να βγουν οι δυο τους υποψήφιοι προκειμένου να “κονταροχτυπηθούν” στην κάλπη του Survivor.

Στην αρχή, ο παίκτης των μπλε αντιπρότεινε να είναι μόνο οι δυο τους, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς παρακάμπτει τους κανονισμούς, βάσει των οποίων, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τρεις ή τέσσερις. Τη λύση, λοιπόν, έδωσε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος πρότεινε, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι τέσσερις (αυτό συμβαίνει αν στους αγώνες ασυλίας κάθε ομάδα πάρει από μία νίκη), τότε υποψήφιοι να βγουν αυτός, ο Τζέιμς, ο Παππάς και ο Σάκης Κατσούλης, που έχουν “ανοιχτούς λογαριασμούς”.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο βέβαια εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και όχι μόνο αγωνιστικές, καθώς το “πράσινο” φως θα πρέπει να δώσουν και οι συμπαίκτες τους σε κόκκινους και μπλε, οι οποίοι στο άκουσμα της πρότασης παρέμειναν σιωπηλοί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version