Survivor: Πρώτο αγώνισμα χωρίς Τζέιμς και Νίκο – Ποια ομάδα “σάρωσε”

Survivor: Πρώτο αγώνισμα χωρίς Τζέιμς και Νίκο – Ποια ομάδα “σάρωσε”
glomex

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι παίκτες αγωνίστηκαν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας. Ποια ομάδα κέρδισε.

Μεγάλες οι ανατροπές στο Survivor 4, μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, η οποία προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα της απόφασής του πρώτου να φύγει οικειοθελώς από το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο, με την ψυχολογική του κατάσταση να επιδεινώνεται λόγω των νεών δεδομένων, τη στιγμή που πρέπει ούτως ή άλλως να διαχειριστεί το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Ο παίκτης των μπλε δεν βρίσκεται στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί εκ νέου η σοβαρότητα του προβλήματος που έχει στα γόνατα. Πρόκειται για έναν τραυματισμό που τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και ο οποίος τον οδήγησε στο νοσοκομείο, δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον του στο Survivor.

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με αγαπημένους ανθρώπους και συγκεκριμένα με μέλη της οικογένειάς τους.

Παρά το γεγονός ότι οι Μπλε αγωνίστηκαν με τρεις μόλις παίκτες, κέρδισαν εύκολα τους Κόκκινους με σκορ 10-5, γεγονός που έφερε χαμόγελα στους εναπομείναντες παίκτες της ομάδας, στην Ελένη, την Μαριαλένα και τον Κόρο.

Την ίδια στιγμή, οι Κόκκινοι ξέσπασαν σε κλάματα, μετά την ήττα τους, μιας και για ακόμη μια εβδομάδα έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα