Ο Tom Holland δεν ήξερε ότι έπρεπε να πληρώνει τους λογαριασμούς του νερού

Ο Tom Holland δεν ήξερε ότι έπρεπε να πληρώνει τους λογαριασμούς του νερού
Tom Holland Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ο νεαρός Spider-Man μίλησε για το πόσο εκτός πραγματικότητας βρισκόταν για μεγάλο διάστημα, αφού δεν γνώριζε βασικά πράγματα της καθημερινότητας, ενώ μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Μπορεί ο Tom Holland (Τομ Χόλαντ) να μεγάλωσε το άστρο του στο Χόλιγουντ χάρη στον Spider-Man, αλλά το ότι δεν είχε την συνηθισμένη εφηβεία, τον έκαναν να μη γνωρίζει κάποια πράγματα που οι συνομήλικοί του και πολλοί fans του γνωρίζουν πολύ καλά.

Όπως γράφει το Unboxholics.com, ο 27χρονος πλέον ηθοποιός και σταρ των ταινιών της Marvel βρέθηκε στο podcast του Jay Shetty και παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως δεν ήξερε ότι ο κόσμος πληρώνει για το νερό στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να μην ήξερε ότι έπρεπε να πληρώσει τον λογαριασμό. Άρχισε, όμως, να τα μαθαίνει σιγά-σιγά τώρα που κάνει ξανά ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ.

Αναφέρθηκε στο ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα ειδικό μάθημα στα σχολεία που να μαθαίνει στα παιδιά από μικρή ηλικία μερικές βασικές και αναγκαίες δουλειές που πρέπει να κάνει κανείς στην μετέπειτα ζωή του και ως ενήλικας. Η δήλωσή του ξεκινάει στο 53:30 λεπτό του podcast.

“Έχω μεγαλώσει για αρκετό καιρό στο δρόμο που έπρεπε να ωριμάσω πολύ στο σπίτι. Να πληρώνω τον λογαριασμό του νερού, να πληρώνω τα δημοτικά τέλη, να βγάζω τα σκουπίδια μου και όλα αυτά τα πράγματα που δεν σου μαθαίνουν στο σχολείο. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα μάθημα στο σχολείο που να λέγεται “Ζωή”, το οποίο να περιλαμβάνει πλύσιμο ρούχων, απλή μαγειρική. Όπως, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να πληρώνεις για το νερό σου, είπε ο Tom Holland.

“Νόμιζα ότι αυτό ήταν μια πολυτέλεια του να ζεις στην Αγγλία. Ναι, και καλά το νερό βγαίνει από τον ουρανό και μετά έρχεται από τη βρύση σου. Είχα μείνει πολύ πίσω στους λογαριασμούς του νερού. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει, είμαι ενήμερος τώρα. Μην ανησυχείτε”, πρόσθεσε.

Η εξάρτηση από το αλκοόλ

Την αποκάλυψη ότι είναι εδώ και ενάμιση χρόνο νηφάλιος έκανε δημόσια τον περασμένο Μάιο, μόνο που τώρα, ο σταρ των Spider-Man ταινιών, μίλησε για πρώτη φορά σε βάθος για την άσχημη εκείνη περίοδο της ζωής του. Ξεκίνησε μιλώντας ότι τα είχε τσούξει τον Δεκέμβριο του 2021 κάτι που την εορταστική περίοδο στην Μ. Βρετανία συνηθίζεται και μετά πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο “Dry January”, ένα challenge που έγινε μόδα εκεί για να αποτοξινώνεται ο κόσμος από το αλκοόλ.

Σύντομα όμως ο 27χρονος ηθοποιός άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι παραπάνω παίζει και πως είναι εξαρτημένος. “Ξυπνούσα και το σκεφτόμουν. Τσέκαρα την ώρα συνεχώς…και με τρόμαξε εντελώς. Μάλλον έχω ένα θέμα με το αλκοόλ σκέφτηκα. Οπότε αποφάσισα να τιμωρήσω τον εαυτό μου κατά κάποιον τρόπο και είπα θα το κάνω και τον Φεβρουάριο. Και έτσι έφυγαν δυο μήνες.” Εκεί είναι όμως που κατάλαβε πόσο σοβαρό είναι τελικά το θέμα με τον αλκοολισμό του και ότι δεν τον βοηθούσε και η βρετανική κουλτούρα σε αυτό.

“Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να είμαι κοινωνικός, ότι δεν μπορούσα να πάω στην παμπ και να πιω μια σόδα με λάιμ. Δεν μπορούσα να βγω έξω για δείπνο. Πραγματικά, πραγματικά ζοριζόμουν. Άρχισα πραγματικά να ανησυχώ ότι ίσως είχα πρόβλημα με το αλκοόλ” δήλωσε ο Holland.

Μετά έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και να κόψει εντελώς το ποτό μέχρι την 1η Ιουνίου που είναι η ημέρα των γενεθλίων του. Τότε είναι που ένιωσε ότι πράγματι κάτι αλλάζει μέσα και συνέχισε τον σκοπό του χωρίς να αμφιβάλλει για το αν μπορεί να τα καταφέρει.

“‘Ημουν στην πιο ευτυχισμένη κατάσταση που είχα ποτέ στη ζωή μου”, δήλωσε ο Holland για το ότι έφτασε τους έξι μήνες νηφαλιότητας. “Μπορούσα να κοιμηθώ καλύτερα. Μπορούσα να χειριστώ καλύτερα τα προβλήματα. Αν κάτι πήγαινε στραβά στο γύρισμα, που κανονικά θα με εξόργιζε, μπορούσα να το αντιμετωπίσω με τον καλύτερο τρόπο. Είχα καλύτερη πνευματική διαύγεια. Ένιωθα πιο υγιής, πιο γυμνασμένος… Απλά είπα στον εαυτό μου: ‘Γιατί; Γιατί υποδουλώθηκα στο ποτό;’. Γιατί έχω τέτοια εμμονή με την ιδέα να πίνω αυτό το ποτό;”.

Ενάμιση χρόνο μετά ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος για το κατόρθωμά του, χωρίς να προσπαθεί να επιβάλει την επιλογή για αυτόν τον τρόπο ζωής στους άλλους και προσπαθεί να περάσει ένα θετικό μήνυμα από αυτή την περιπέτειά του: “Αν μπορούσα να ενθαρρύνω κάποιον να πίνει λιγότερο, τότε θα ήταν υπέροχο, αλλά δε θέλω να μπω στο τρυπάκι του “Πρέπει να σταματήσει να πίνεις”. Δεν είναι στο χέρι μου να το πω.”

Όσον αφορά την επικείμενη επιστροφή του ως Peter Parker για το Spider-Man 4 της Marvel Studios, πρόσφατα δήλωσε ότι πάνω-κάτω τα έχουν βρει με το θέμα του σεναρίου: Νομίζω ότι βρήκαμε το λόγο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με το που βρισκόμαστε όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι”. Προς το παρόν οι συζητήσεις για την 4η ταινία του Spider-Man έχουν σταματήσει λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στις ΗΠΑ. Ωστόσο φαίνεται ότι η παραγωγή έχει βρει τους λόγους για τους οποίους θα επαναφέρει τον Spider-Man στις κινηματογραφικές αίθουσες.

O Tom Holland ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κάνει ένα διάλειμμα περίπου ενός έτους από την υποκριτική, λόγω του ότι τον “διέλυσε” ψυχολογικά ο ρόλος του στη σειρά The Crowded Room.

Το Spider-Man: No Way Home με τον Tom Holland και την Zendaya έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με έσοδα που άγγιξαν τα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα