ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Οι ειδήσεις και οι ενημερώσεις για το επίδομα ρεύματος μέσω της πλατφόρμας Power Pass είναι το στο NEWS 24/7. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τα κριτήρια και τη διαδικασία της αίτησης

Χρήματα

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε "κληρώνει", πότε πληρώνει;

Με μια σειρά δράσεων, που το επόμενο διάστημα θα “ζεστάνουν” τις τσέπες των καταναλωτών αλλά και την αγορά, όπως π.χ. στην περίπτωση του προγράμματος αντικατάστασης συσκευών, επιχειχειρεί η κυβέρνηση να στηρίξει τα “χειμαζόμενα” εισοδήματα των καταναλωτών.

Λογαριασμός ρεύματος

Επιδότηση ρεύματος: Πάνω από 100.000 αιτήσεις για το Power Pass σε ένα 24ωρο

Τεράστιο το ενδιαφέρον των πολιτών για την επιστροφή χρημάτων από τους λογαριασμούς ρεύματος. Μέσα σε ένα 24ωρο λειτουργίας της πλατφόρμας Power Pass, έχουν κατατεθεί περισσότερες από 100.000 αιτήσεις.

Λογαριασμοί της ΔΕΗ

Επιδότηση ρεύματος: Σε λειτουργία η πλατφόρμα Power Pass - Πώς γίνεται η αίτηση

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Power Pass, την επιδότηση έως 600 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα, για το οποίο η πλατφόρμα άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής. Έως τις 30 Ιουνίου οι αιτήσεις, το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου οι πληρωμές.

Κυριάκος Πιερρακάκης

Πιερρακάκης: Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος

Από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα γίνονται οι δηλώσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Τι είπε για το πρόγραμμα "Φ. Γεννηματά" σχετικά με τις δωρεάν μαστογραφίες.