ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown

ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεάι Κουμουνδούρου Eurokinissi

"Ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα" καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το επερχόμενο lockdown εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι πρόκειται για ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη στην αυριανή του παρέμβαση να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να εξηγήσει, πώς αφού έχασε τον έλεγχο της πανδημίας, πώς ενώ επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να προετοιμάσει τη χώρα και το ΕΣΥ για το δεύτερο κύμα, πώς αφού το Σάββατο ανακοίνωσε “σχέδιο ενός μήνα”, βλέπει τώρα το τραγικό αδιέξοδο της πολιτικής του, βλέπει το ΕΣΥ να έχει φτάσει ήδη στα όριά του και σπεύδει να αναιρέσει το σχέδιό του μόλις μετά από 4 μέρες, και τον εκπρόσωπό του μόλις λίγες ώρες μετά τις πρωινές διαβεβαιώσεις πως δεν επίκειται άμεσα lockdown.

Η ανακοίνωση δεύτερου lockdown αποτελεί εκ των πραγμάτων και ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησής του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα.

Ακόμη όμως και τις αυριανές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να τις προαναγγείλει σήμερα ο εξαφανισμένος από τη διαχείριση της πανδημίας, Υπουργός Υγείας.

Μια κυβέρνηση όμως, που δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε στις ανακοινώσεις, δύσκολα μπορεί να πείσει και να καθησυχάσει την ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς αποτελεσματικά την υγειονομική αλλά και την οικονομική κρίση που πυροδοτεί».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα